great last night God is good and deserves all praise for making you you
It was
Re: It was
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolmugs</div><div class="ubbcode-body">
great last night God is good and deserves all praise for making you you </div></div>
but wat is dis nat...a di fus yu a duggu duggu?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body"> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img]
its good to be satisfied... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] </div></div>Yes! over and over and over and oooooooooooooooo [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/proud_jamaica.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kurlie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolmugs</div><div class="ubbcode-body">
great last night God is good and deserves all praise for making you you </div></div>
but wat is dis nat...a di fus yu a duggu duggu? </div></div>
a it mi a wanda tuh. Prolly she can tell serenity an she hurry up guh get some suh she can tap come pandi boardd wid di sam eol "my cuuuchie aint gettin none" lament
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body"> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img]elaborate pls </div></div>
u can tan deh mi want pictures </div></div>
sorry didn't have the time to take any
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolmugs</div><div class="ubbcode-body">to answer u all is nat mi first time but.... i picked im up from di airport last night we went home. and it rained and last night was good.
it has been a month a very long month. </div></div>
suh weh him did gawn an wah mek him did gawn suh lang
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img]
lawd unu jamaican peeple faws eeeh
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolmugs</div><div class="ubbcode-body">to answer u all is nat mi first time but.... i picked im up from di airport last night we went home. and it rained and last night was good.
it has been a month a very long month. </div></div>Dem deh a de sweetest kind [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blushing2.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolmugs</div><div class="ubbcode-body">to answer u all is nat mi first time but.... i picked im up from di airport last night we went home. and it rained and last night was good.
it has been a month a very long month. </div></div>
suh weh him did gawn an wah mek him did gawn suh lang
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img]
lawd unu jamaican peeple faws eeeh </div></div>
US and im di gone pan bizness
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">what position? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img] mi wan sen out praises tu [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img] </div></div>
any and all u can think of