Re: that's why i only date........
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Nylah</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bandanna</div><div class="ubbcode-body">yes I have heard it plenty... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
My co-worker was once told by her date that he only dated white women because they were easy to fool. </div></div>
that's the crap that gets implied.
Stupid women and good women come in all kinds of colours [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] </div></div>
Thank you Nylah [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img]
One bwoy did yell to me inna Kingston sey him na like yt gyal but him wudda mek an exception in my case. Mi jus yell back out which part a mi him cudda come kiss out....brite [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
ehhhmmm mi did wave down a taxi quick time even tho the Hotel was less than 5 min walk tho cause him luk like him did wone cum bax mi dung [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Nylah</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bandanna</div><div class="ubbcode-body">yes I have heard it plenty... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
My co-worker was once told by her date that he only dated white women because they were easy to fool. </div></div>
that's the crap that gets implied.
Stupid women and good women come in all kinds of colours [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] </div></div>
Thank you Nylah [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img]
One bwoy did yell to me inna Kingston sey him na like yt gyal but him wudda mek an exception in my case. Mi jus yell back out which part a mi him cudda come kiss out....brite [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
ehhhmmm mi did wave down a taxi quick time even tho the Hotel was less than 5 min walk tho cause him luk like him did wone cum bax mi dung [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]