Mi a guh bout mi biznizz when di man whe patrol di complex whe mi live inna (look-tid kynda good mi naah lie) hawks mi if him could have a wurd widdmi fi a sec, suh since mi naain inna nuh hurry more dan suh, an him nuh look too-too bad, mi sey "yeah, whaddup"?
Awwfta him chaw-chaw hupp him mout and noytiss sey mi didda luze patience, him sey, him tink mi look noice and him want fi know if him could tekk me hout sometime.
Mi tell him sey, it depenz. Here him nuh, it depenz pan what? Mi sey it depenz pan whedda or nat him tekking smaddy else hout at di moment, and if mi can call him between 11pm and 5am and talk til di sun come up. DWL
Here di fool, if I tell you, would you discriminate against me? Si mi here [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]. Mi sey whadatmean?
Fool: I wanna tell you the truth, but I'm afraid that you might run.
Me: *sigh* please cut to the chase, my time is running out
Fool: Well, what if I tell you that I really like you, have seen you before coming and going, really like your style and would love to see you again. Because I respect you so much, I want to tell you the truth.
Me: [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] GETTOTHEPOINTAREDDY!!! I am losing my patience. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
Fool: Well, sorry, it is just difficult for me as it took me a while to approach you and would hate to blow it, but would you discriminate if I tell you that I have a girlfriend?
Me: DISCRIMINATE? ARE YOU A NUT?. Do you even know the meaning of the word. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] BYE, and please don't speak to me the next time you see me. Enjoy what you have with your girl, and stop being stupid! You are simply not ready to introduce my type of trouble into your life.
When mi tepp whe mi wanda if mi hangle him too ruff. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
Awwfta him chaw-chaw hupp him mout and noytiss sey mi didda luze patience, him sey, him tink mi look noice and him want fi know if him could tekk me hout sometime.
Mi tell him sey, it depenz. Here him nuh, it depenz pan what? Mi sey it depenz pan whedda or nat him tekking smaddy else hout at di moment, and if mi can call him between 11pm and 5am and talk til di sun come up. DWL
Here di fool, if I tell you, would you discriminate against me? Si mi here [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]. Mi sey whadatmean?
Fool: I wanna tell you the truth, but I'm afraid that you might run.
Me: *sigh* please cut to the chase, my time is running out
Fool: Well, what if I tell you that I really like you, have seen you before coming and going, really like your style and would love to see you again. Because I respect you so much, I want to tell you the truth.
Me: [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] GETTOTHEPOINTAREDDY!!! I am losing my patience. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
Fool: Well, sorry, it is just difficult for me as it took me a while to approach you and would hate to blow it, but would you discriminate if I tell you that I have a girlfriend?
Me: DISCRIMINATE? ARE YOU A NUT?. Do you even know the meaning of the word. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] BYE, and please don't speak to me the next time you see me. Enjoy what you have with your girl, and stop being stupid! You are simply not ready to introduce my type of trouble into your life.
When mi tepp whe mi wanda if mi hangle him too ruff. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]