Re: Sharing my joy with the romantics here
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Zarah</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body">Guess nuh! dat to me is not 'romantic'. sensitive/gay, but not romantic. but at di same time, on the 3 days of the yr dat mi ketch sensitivity, meeda neva find miself a 'communicate' in such proppa medieval christian english.
and oonu fi talkie choot, oonu 'hawt a sing' and 'ovajoyed fi hear', caw oonu a butta har up fi wen di time come DAT [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
Zarah u american dontit? </div></div>
Well, as you well know, different strokes... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
I am Jamaican born and bred. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/proud_jamaica.gif[/img] He is also born and bred Jamaican [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/proud_jamaica.gif[/img] as well as a Harvard PhD, which might somewhat explain the "proppa medieval christian english", though it might be something else. LOL
I find it all soooo [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/inlove1.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blushing2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/inlove1.gif[/img] </div></div>
mine yuh a gi out too much info yuh know ...spreadhseet dem fully updated </div></div>
Thanks for that RichD, but I have thrown caution to the wind. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
Furthermore, I think most people with spreadsheets are quicker to document and rehash the bad things than the good things...just a natural instinct... which is why I am happy to share only the good things. LOL [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/inlove1.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/inlove1.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Zarah</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: tuffstuff</div><div class="ubbcode-body">Guess nuh! dat to me is not 'romantic'. sensitive/gay, but not romantic. but at di same time, on the 3 days of the yr dat mi ketch sensitivity, meeda neva find miself a 'communicate' in such proppa medieval christian english.
and oonu fi talkie choot, oonu 'hawt a sing' and 'ovajoyed fi hear', caw oonu a butta har up fi wen di time come DAT [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
Zarah u american dontit? </div></div>
Well, as you well know, different strokes... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
I am Jamaican born and bred. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/proud_jamaica.gif[/img] He is also born and bred Jamaican [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/proud_jamaica.gif[/img] as well as a Harvard PhD, which might somewhat explain the "proppa medieval christian english", though it might be something else. LOL
I find it all soooo [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/inlove1.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blushing2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/inlove1.gif[/img] </div></div>
mine yuh a gi out too much info yuh know ...spreadhseet dem fully updated </div></div>
Thanks for that RichD, but I have thrown caution to the wind. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
Furthermore, I think most people with spreadsheets are quicker to document and rehash the bad things than the good things...just a natural instinct... which is why I am happy to share only the good things. LOL [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/inlove1.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/inlove1.gif[/img]