so lets say u wid a man and him want a pickny..but you not ready yet for whatever reason. and him decided him ago breed you and bore holes inna de condom and u get pregnant. 2 weeks into the pregnancy him say him did bore hole in deh jus fi breed you...what would you do?
So him trick you
Re: So him trick you
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">so lets say u wid a man and him want a pickny..but you not ready yet for whatever reason. and him decided him ago breed you and bore holes inna de condom and u get pregnant. 2 weeks into the pregnancy him say him did bore hole in deh jus fi breed you...what would you do? </div></div>
oi if mi noh wan fi breed den mi ooda have mi own contraceptive.. mi personally view condom fi help keep out sinting whe im noh fi bring in.. so mi would not get pregnant. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
Now that being said since im did violate mi truss im ooda get kick out quick quick cause if im lie bout dat, what else im lie bout [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">so lets say u wid a man and him want a pickny..but you not ready yet for whatever reason. and him decided him ago breed you and bore holes inna de condom and u get pregnant. 2 weeks into the pregnancy him say him did bore hole in deh jus fi breed you...what would you do? </div></div>
my mother once told me that a woman who doesn't want to get pregnant- doesn't. period. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
i know that on this one, she is right. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
abort.
and the abortion pill has to be used within the first 48(?) hours of unprotected sex.
... and how would he know she's two weeks pregnant? most women themselves wouldn't know unless they have the handy dandy blood test kit at home.
NEVER trust him again [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
stop wuk instantly, write up the weekly maintenance invoice and give to him, have the baby, give it to him (since a him want it) and continue wid mi life (without him)
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">abort.
and the abortion pill has to be used within the first 48(?) hours of unprotected sex.
... and how would he know she's two weeks pregnant? most women themselves wouldn't know unless they have the handy dandy blood test kit at home. </div></div>
Sue Plan B is not an abortion pill...that prevents pregnancy from taking place...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Juss_ILP</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">so lets say u wid a man and him want a pickny..but you not ready yet for whatever reason. and him decided him ago breed you and bore holes inna de condom and u get pregnant. 2 weeks into the pregnancy him say him did bore hole in deh jus fi breed you...what would you do? </div></div>
my mother once told me that a woman who doesn't want to get pregnant- doesn't. period. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
i know that on this one, she is right. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] </div></div>
thats right [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]