We all know that sometimes wah we want anuh wah we get. so my ques is..have you met the man u saw youself with when you were a likkle girl? when i say meet...it dont have to be the man u married to/wit now. it could be u have been with him and didnt like him.
Have you met that man
Re: Have you met that man
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">We all know that sometimes wah we want anuh wah we get. so my ques is..have you met the man u saw youself with when you were a likkle girl? when i say meet...it dont have to be the man u married to/wit now. it could be u have been with him and didnt like him. </div></div>
mi change mi mine.
Re: Have you met that man
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">Matie.. mi neva know u felt dem way deh bout me. </div></div>
lol mi rahhhhh King a suh yuh quick yuh read ie fore mi delete ie. King from di furssss day I laid eyes pan yuh inna di pulse nite club I seh dere is weh mi hawt belang I watchted u fram a afar an secretly lus awfta yuh hat bady an strang ands but now dat I gots u tell enny dutty gyal seh mi wi kill dem fi yuh awoah