...anybadi, unuh nuh have nobadi business fi tell wi...mi bored tidey.
Kingy, Zee, MarieK, Sue...
Re: Kingy, Zee, MarieK, Sue...
Dere wance wz a ooman name Kurlie who neva have a blinkin ting fi duh an she swear tuh gawd seh di whoel a wi igle like she.
How's dat mi puttus pie [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/icon_hug.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsMarieK</div><div class="ubbcode-body">Dere wance wz a ooman name Kurlie who neva have a blinkin ting fi duh an she swear tuh gawd seh di whoel a wi igle like she.
How's dat mi puttus pie [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/icon_hug.gif[/img] </div></div>
Nosehole a flair and yeye a cut [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TanyaAynat</div><div class="ubbcode-body">Mi have story but seeing as yu nevah call fimmie name mi naw baddy pose ie [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] come wid ie Tanya...dem oddas boring u see....a mispell mi mispel you name and type MarieK
i've ran out of fambly members and friends. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img]
... but check dis. di odda day mi deppan di dufferin bus a goh dufferin mall. i'd had a terrible day and i was just staring off into space wondering when my life had been reduced to making sure the spaces are even on documents that are fully justified.
see, my bawss doesn't understand that justification stretches out the spaces so that the thing can be justified ~~~ harrumph ~~~ [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img]
... anyway bout di time i was wondering when mi cuddan get wan gun fi rince out pan him -- hey i'm jamaican, we're violent like that, gun culture and all.... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img]
just then mi glance up a ______ girl was getting on the fone telling har friend how if shi smile wid chiney ooman dem smiles wid har, if shi smiles wid white women, dem smile wid har, and how shi deppan di bus and smile wid dis black ooman and di ooman just squinge up har face and look weh. and how black women are so intimidated by har [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
soh mi seh "o, that's what cell phones are for" [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img] to misself caz mi figgah seh is mi shi dih talk.
anyway, wen mi getting awf the bus mi seh to har "of course all women are intimidated by you. you're the centre of the universe". soh har mout juss drap open and shi nevva seh anedda wud.
a true story from the minutae of my life
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsKurlie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TanyaAynat</div><div class="ubbcode-body">Mi have story but seeing as yu nevah call fimmie name mi naw baddy pose ie [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] come wid ie Tanya...dem oddas boring u see....a mispell mi mispel you name and type MarieK </div></div>Oh I see [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img]
i think you better start packing a weapon if you're gonna behave like that. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img]
another good reason to forego public transport. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsKurlie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TanyaAynat</div><div class="ubbcode-body">Mi have story but seeing as yu nevah call fimmie name mi naw baddy pose ie [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] come wid ie Tanya...dem oddas boring u see....a mispell mi mispel you name and type MarieK </div></div>
wah [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img]
tek back mi tory bout mi cuzzin sista fren bredda who breed jicelin auntie cuzzin fren nayba Maude dawta cuzzin fren an it did juicy yuh see
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">i've ran out of fambly members and friends. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img]
... but check dis. di odda day mi deppan di dufferin bus a goh dufferin mall. i'd had a terrible day and i was just staring off into space wondering when my life had been reduced to making sure the spaces are even on documents that are fully justified.
see, my bawss doesn't understand that justification stretches out the spaces so that the thing can be justified ~~~ harrumph ~~~ [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img]
... anyway bout di time i was wondering when mi cuddan get wan gun fi rince out pan him -- hey i'm jamaican, we're violent like that, gun culture and all.... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img]
just then mi glance up a ______ girl was getting on the fone telling har friend how if shi smile wid chiney ooman dem smiles wid har, if shi smiles wid white women, dem smile wid har, and how shi deppan di bus and smile wid dis black ooman and di ooman just squinge up har face and look weh. and how black women are so intimidated by har [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
soh mi seh "o, that's what cell phones are for" [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img] to misself caz mi figgah seh is mi shi dih talk.
anyway, wen mi getting awf the bus mi seh to har "of course all women are intimidated by you. you're the centre of the universe". soh har mout juss drap open and shi nevva seh anedda wud.
a true story from the minutae of my life </div></div>
I swear tuh gawd a di industry ennuh.
Get dis big litigation a gwaan paralegals get call eeen fi transcribe 70 howas fo tape recawdins an mi mumma, mussi chroo mi come fram new yawk mi use tuh peeple cuss bad wud now mi an two odda new yawkasleff wid 70 howa a recawdin chroo di jawjia peeple dem cyaan tek di swearing. Wan ooman let out wan blood curdling scream an run. Rahtid a suh dem dangerous
Speaking of centre of the universe.....
the mad cow centre of the universe mi have a live wid mi is MOVING OUT [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img] and Saturday December 1 can not come soon enough [bad wud]
the past week and a half since shi told me have been the longest of my life...an is only through the grace of a higher power that shi still a draw breath [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img]
is like since shi tell mi shi a move out har true nawstyness a shine through [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img]
a juss true mi fraid fi get rape inna prison mek mi noh murdah har [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img]
But mi juss a hole mi cawna till Satdeh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsKurlie</div><div class="ubbcode-body">...anybadi, unuh nuh have nobadi business fi tell wi...mi bored tidey. </div></div> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]i am busy w/work today
MarieK, there have been days when i'm about ready to burst into tears because he insists there are extra spaces between the words when there are not [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img]
usually, if i talk to him in a baby voice and look up inna him yeye tap like mi aggoh cry from the sheer frustration he'll be like "okay, we'll let it go this time" [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">MarieK, there have been days when i'm about ready to burst into tears because he insists there are extra spaces between the words when there are not [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img]
usually, if i talk to him in a baby voice and look up inna him yeye tap like mi aggoh cry from the sheer frustration he'll be like "okay, we'll let it go this time" [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] </div></div>
marie scratching har ideas of movin tuh canada fi escape di madness.
rahtid it deh every weh.
Wahbout di document to which him had wan bag of notwithstanding an heretofore pursuant to an expect seh yuh fi fit 973 word pan wan single page bout c'mon marie u can do it. a nuff tim mi waaah fi seh duh dis *show miggle finga* madda warra warra. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img]
den when him want sinting it nat marie ennymore it's Mar. wat di ehhhhhhh, wassup wid di Mar u nuh mi man an mi man nuh call mi Mar. Oh fawda gawddddddd [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img]