Re: Kingy, Zee, MarieK, Sue...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">MarieK, there have been days when i'm about ready to burst into tears because he insists there are extra spaces between the words when there are not [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img]
usually, if i talk to him in a baby voice and look up inna him yeye tap like mi aggoh cry from the sheer frustration he'll be like "okay, we'll let it go this time" [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] </div></div>
At least you know how to "work it" fi soften him up...disa one ya mi wuk wid, him can't stand mi and mi know it but him nuh know sey mi it, but hey...what to do..mi caan bap yeyes, mi can't do nuttin causey him nuh care.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">MarieK, there have been days when i'm about ready to burst into tears because he insists there are extra spaces between the words when there are not [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img]
usually, if i talk to him in a baby voice and look up inna him yeye tap like mi aggoh cry from the sheer frustration he'll be like "okay, we'll let it go this time" [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] </div></div>
At least you know how to "work it" fi soften him up...disa one ya mi wuk wid, him can't stand mi and mi know it but him nuh know sey mi it, but hey...what to do..mi caan bap yeyes, mi can't do nuttin causey him nuh care.