a sex tape(s) for internet public consumption for $500,000? I ask because I see people posting them up on the net like they could care less who is watching them bang each other's brains out and it appears many do it for free (they upload them on their own) or for far less than $500,000.
Would you make or release...
Re: Would you make or release...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">sure [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] </div></div>
You, don't get me started.
Start man [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
I would release a tape every week wid new positions and have 3 judge fi rate it an den mek merca viewers call in an vote...like dancing w/stars or something
wonda what mi could call it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] di 2 a unu have a ting fi unu wan anedda ennuh.
Mutty yuhnuh guh walmart no more?
But in awnsa tuh yuh qwestian ah would but ah cyaant di werl nuh ready fi my level a skills yet [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsMarieK</div><div class="ubbcode-body">[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] di 2 a unu have a ting fi unu wan anedda ennuh.
But in awnsa tuh yuh qwestian ah would but ah cyaant di werl nuh ready fi my level a skills yet [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>dats why u muss release de tapes an learn wi [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">Start man [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
I would release a tape every week wid new positions and have 3 judge fi rate it an den mek merca viewers call in an vote...like dancing w/stars or something
wonda what mi could call it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div>
*remembers this is Jamaicans.com*
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsMarieK</div><div class="ubbcode-body">[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] di 2 a unu have a ting fi unu wan anedda ennuh.
But in awnsa tuh yuh qwestian ah would but ah cyaant di werl nuh ready fi my level a skills yet [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
Yes I do. They even built a ghetto one nearby. Last time I was in the old one I used to go to I ran into Pepper and we tongue kissed for 17 minutes.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mutty</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsMarieK</div><div class="ubbcode-body">[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] di 2 a unu have a ting fi unu wan anedda ennuh.
But in awnsa tuh yuh qwestian ah would but ah cyaant di werl nuh ready fi my level a skills yet [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
Yes I do. They even built a ghetto one nearby. Last time I was in the old one I used to go to I ran into Pepper and we tongue kissed for 17 minutes. </div></div>
cho man mi cawfeeee deh all ova mi new bran blouse an mi computa screeen [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] u a classic ennuh
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mutty</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">Start man [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
wonda what mi could call it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div>
*remembers this is Jamaicans.com* </div></div> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mutty</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">Start man [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
*remembers this is Jamaicans.com* </div></div> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] </div></div>
Why rolleth thine fair eyes my love?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mutty</div><div class="ubbcode-body">a sex tape(s) for internet public consumption for $500,000? </div></div>
... but of course, like the song says "i'd like to teach the world to sing". [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SCREWSumba</div><div class="ubbcode-body">
... but of course, like the song says "i'd like to teach the world to sing". [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img] </div></div>
I need to have you...er see you in my office.
Done dat lang time. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] Mi stilla colleck mi royalty awfter haul dese years. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]