When a ooman say a man have a nice size and dont know how to work it..always puzzle me. wah dat mean really?
Know how fi work it
Re: Know how fi work it
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">When a ooman say a man have a nice size and dont know how to work it..always puzzle me. wah dat mean really? </div></div>
Size alone cyaan do nutten... some man rely pan dat alone like we suppose to ded ova de magnificence of the great size they are offering [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
some don't take the time to learn what turns a woman on - or bother to see if she is satisfied... its all about the jooky jam... and while a 16 yo girl may find that attractive - he can;t get no grown woman with that mess.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">When a ooman say a man have a nice size and dont know how to work it..always puzzle me. wah dat mean really? </div></div>
Size alone cyaan do nutten... some man rely pan dat alone like we suppose to ded ova de magnificence of the great size they are offering [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
some don't take teh time to learn what turns a woman on - or bother to see if she is satisfied... its all baout the jooky jam... and while a 16 yo girl may find that attractive - he can;t get no grown woman with that mess. </div></div>
exactly....dem tink caws dem damage yu belly battam dem know how fi wukk....galang relations supposed to enjoy not damage.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">When a ooman say a man have a nice size and dont know how to work it..always puzzle me. wah dat mean really? </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] aye sah
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">Tilly, u a enjoy deark eeh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
mi luv dem kinda "careless" argument..... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Freaky_Gen</div><div class="ubbcode-body">mi see deark round the corner a wait fi lack this one too [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] </div></div>
mi nuh si why...caws wi nah du nuttin outa orda....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">why? no one is getting graphic... and we are adults aren;t we (wow cyaan beleive mi on dis side of teh table - how times have changed) *LOL* </div></div>
Exactly.... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
well mi nuh jine ladge suh mi gwine seh mi piece.
King a nuff man have di big ole expedition sleep an trang an pretty an u know it have power it come een like dem nuh know how fi kick eeen di xtra hawspower when needed.
Mi have a fren who did a deal wid wan chree minit I swear (I told this story already) she can watch frens dem dweet between wan commercial an him done.
Mi tell har seh dat cudden be mi for mi wi cuss an quarrel di wuss ting u can duh is hype u a woman an den nuh deliva yuh tink man get bringle when a ooman tun him awn den shoot him dung, yuh fi see a woman, wi vicious ennuh.
A can't think of it