...any ooman eva call unuh phone yet a look fi dem man/husband?
So Ladies....
Re: So Ladies....
yes
<span style='font-size: 8pt'>cause mi did seh mi agoat go costco and fi ar husband did ago ben deh and she did ask mi fi tell im fi buy more tings [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahnahnay.gif[/img]</span>If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">yes
<span style='font-size: 8pt'>cause mi did seh mi agoat go costco and fi ar husband did ago ben deh and she did ask mi fi tell im fi buy more tings [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahnahnay.gif[/img]</span> </div></div>
a nuh dat mi a chat bout Kia..and you know it to [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsMarieK</div><div class="ubbcode-body">it depends wuz I wid him at di time or wuzn't I?
it nuh matta...did the ooman call and ask fi her husband
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsKurlie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsMarieK</div><div class="ubbcode-body">it depends wuz I wid him at di time or wuzn't I?
it nuh matta...did the ooman call and ask fi her husband </div></div>
I've had one woman call the house when we just moved in (New York) to look for a man it wasn't necessarily hers and I didn't give her the opportunity to tell me cuz I said wrong number and hung up.
she called back three times and I proceeded to tell her that I was really joking and i'd let her talk to him but right now but he's busy between my legs hold on he's coming, wait yesssss babyyyyy yessss oh right deh suh right dehsuh *bruk inna some more patois*
Mi wait 10 seconds an liff up back di fone an seh "he's going to need a smoke an he'll get back to u 'kay"
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] maybe I shouldnta done that
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsMarieK</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsKurlie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsMarieK</div><div class="ubbcode-body">it depends wuz I wid him at di time or wuzn't I?
it nuh matta...did the ooman call and ask fi her husband </div></div>
I've had one woman call the house when we just moved in (New York) to look for a man it wasn't necessarily hers and I didn't give her the opportunity to tell me cuz I said wrong number and hung up.
she called back three times and I proceeded to tell her that I was really joking and i'd let her talk to him but right now but he's busy between my legs hold on he's coming, wait yesssss babyyyyy yessss oh right deh suh right dehsuh *bruk inna some more patois*
Mi wait 10 seconds an liff up back di fone an seh "he's going to need a smoke an he'll get back to u 'kay"
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] maybe I shouldnta done that
Bwoy Marie yu nuh easy atall ooman..... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
yes, and she was really insulted when i laffed and laffed and laffed. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] and the laffing was real too, i wasn't clever enough to fake that. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
see, mi know you have some deep dark secrets Mariek.
I was looking for a house to rent in ATL and was working with this Realtor to get one. One night around 12:30 mi house phone ring, this ooman pon the odda line a ask mi fi her husband drap him phone ina mi car because him can't find it...so mi man at the time a ask who a call so late so mi ask the ooman wey her husband name, she say Ken, mi sey old on and turn to mi man an sey Ken, a fi you call (now if mi did tell him wat transpire him wouldn't believe me so mi get him involve in the conversation)...ina him sleepy voice him tek the phone and sey Hello, hello..den pause, kiss him teeth and give mi back the phone fi heng up.
Now, this ooman (poor ting) know her husband is a cheat and liad, so him neva come home the night and she go a him office, check him appointment book and see sey mi was the last appointment fi the night and figure sey a mi him a cheat wid.
But earlier ina di evening when mi go fi mi appointment mi see him a one chick a hold han and a galivant, dem go ina fi him car and go ina fi mi car and dat was the last mi see the man.
den see ya nuh..the next mawning fi mi man him a come ask mi wha mek dis ooman a call mi phone a ask fi her husban. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] no wonda him neva end up be the next Mr. Kurlie.
Kurlie a nuh secrets but y call di ooman obviously is yuh an di man have sinting.
Aye sah. Den u have doze ooman who will try an try ennuh.
u have doze who nuh have nutt'n fi duh wid yuh man but chroo yuh tek him up an him rosy an look good dem will try a ting like call di fone an axe fi Patrick wen u man name Phillip suh afcourse yuh nuh eediat u know a yuh man she a call fah
what do you do.
a. tun tuh yuh man an tawt cuss no hell for u know seh a yuh man she a call fah
or
b. sweetly seh sweetie, you must have been just a fast *Fornicaute Under Consent from teh King* cuz u obviously couldn't hear him clearly when he said Phillip but we are busy right now when I'm done with him he'll get back to you kay
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsKurlie</div><div class="ubbcode-body">Nunya and gullygirl please to elaborate. </div></div>
lawd jeezas no doanmek gully girl elaborate else u waan di board pap dung