to be nice to soemone you absolutely don't like.
Suh dis gyal crass mi di rang way laws week suh mi back har eeentuh wan karna an tell har xactly how mi feel she stawt bawl suh mi get up an walk out an mek sure mi slam di door.
Chickie trying fi be nice tuh mi fi di whole week an mi refuse fi acknowledge her, she have chree week leff yah an mi determiined fi alienate har fi di entiya chree week. Mi nuh duh har wuk mi ignore har when she a chat tuh mi hell mi even lego di door pan har dis mawnin when mi a come eeen brite an fiesty
suh now smaddy juss come a mi awfice coem tell mi seh seh id disturbed about my behavior toward her and they are asking that I try to be "civil" I started packing my things the supervisor asked what I'm doing I said I'd rather quit and work in Walmart or Home Depot that talk to her after what she did
Ah doan tink dem did tek mi serious but I was dead serious suh anyhow she seh No Marie, we don't want you to do that. We will just reassign her for the 3 weeks she has left.
Suh hear di ting now di ongle smaddy dem can assign her to was di laws assistant she had and dat assistant basically get rid of her too she did duh some nasty tings tuh di assistant and di assistant raise hell an dem reassign her to me (who by di way dem did comment seh was quiet and easy going always cheerful and pleasant) which is chroo in some sense I am when I want to be.
Suh dem axe mi y mi nuh watn fi mek an effort fi chat tuh har an mi seh because of what she did she crossed the line the last straw and I refuse to acknowledge her very existence.
Aye sah. A weh dem feel like?
sarry mi did haffi vent
Suh dis gyal crass mi di rang way laws week suh mi back har eeentuh wan karna an tell har xactly how mi feel she stawt bawl suh mi get up an walk out an mek sure mi slam di door.
Chickie trying fi be nice tuh mi fi di whole week an mi refuse fi acknowledge her, she have chree week leff yah an mi determiined fi alienate har fi di entiya chree week. Mi nuh duh har wuk mi ignore har when she a chat tuh mi hell mi even lego di door pan har dis mawnin when mi a come eeen brite an fiesty
suh now smaddy juss come a mi awfice coem tell mi seh seh id disturbed about my behavior toward her and they are asking that I try to be "civil" I started packing my things the supervisor asked what I'm doing I said I'd rather quit and work in Walmart or Home Depot that talk to her after what she did
Ah doan tink dem did tek mi serious but I was dead serious suh anyhow she seh No Marie, we don't want you to do that. We will just reassign her for the 3 weeks she has left.
Suh hear di ting now di ongle smaddy dem can assign her to was di laws assistant she had and dat assistant basically get rid of her too she did duh some nasty tings tuh di assistant and di assistant raise hell an dem reassign her to me (who by di way dem did comment seh was quiet and easy going always cheerful and pleasant) which is chroo in some sense I am when I want to be.
Suh dem axe mi y mi nuh watn fi mek an effort fi chat tuh har an mi seh because of what she did she crossed the line the last straw and I refuse to acknowledge her very existence.
Aye sah. A weh dem feel like?
sarry mi did haffi vent