yu find yu self having to grit yu teeth and overlook certain tings? or I'm I just a control freak? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
when peeps come to stay wid yu
Re: when peeps come to stay wid yu
no cause after one day mi did waan fling out mi breddah and send him back a fl this weekend [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
mi seh him park inna one spot and dem tow the rental and den we guh funeral and him step inna dog poop. mi see him a walk toward it and mi think the bway woulda look dung him walk traight inna it \0/
from i was bawned till now \0/
him a come een a mi apt wid the shoes [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] mi diss tell him leff dat outa door [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] \0/
oh and the pieca snoring him puddung. gie mi one helluva migraine all weekend \0/
not to mention him chow off mi schedule fi the whole weekend now mi behind
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">yu find yu self having to grit yu teeth and overlook certain tings? are I'm I just a control freak? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] </div></div>Yes especially if dem tek libbaty wid mi tings....leff di tilit seat up, leff empty plate an glass bout di place an dutty up whole heap a towel an ting [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
mi noh like people fi stay langa dan one night [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Warning, Spoiler: <input type="button" class="form-button" value="Show" onclick="if (this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName(' div')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display != '') { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('d iv')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = '';this.innerText = ''; this.value = 'Hide'; } else { this.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('d iv')[1].getElementsByTagName('div')[0].style.display = 'none'; this.innerText = ''; this.value = 'Show'; }" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">Unless is a man an di bed wukkins bettah dan good [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] in which case mi wi spoil him an cater to his every need [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">yu find yu self having to grit yu teeth and overlook certain tings? are I'm I just a control freak? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] </div></div>
mi nuh ovalook nuttin.....if yu deh ah my house dem my rules ago run.
not to mention when mi and him a walk mi deh a the top a the block and when mi look back him not even inna the miggle a the block. mi haffi seh come man yuh haffi move faster dan dat [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] and juss walk weh leff him [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img]
miss the funeral to neck back \0/
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_29</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">yu find yu self having to grit yu teeth and overlook certain tings? are I'm I just a control freak? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] </div></div>
mi nuh ovalook nuttin.....if yu deh ah my house dem my rules ago run. </div></div>
oh lawd [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Freaky_Gen</div><div class="ubbcode-body">no cause after one day mi did waan fling out mi breddah and send him back a fl this weekend [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
mi seh him park inna one spot and dem tow the rental and den we guh funeral and him step inna dog poop. mi see him a walk toward it and mi think the bway woulda look dung him walk traight inna it \0/
him a come een a mi apt wid the shoes [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] mi diss tell him leff dat outa door [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] \0/
oh and the pieca snoring him puddung. gie mi one helluva migraine all weekend \0/
not to mention him chow off mi schedule fi the whole weekend now mi behind </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Freaky_Gen</div><div class="ubbcode-body">no cause after one day mi did waan fling out mi breddah and send him back a fl this weekend [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
not to mention him chow off mi schedule fi the whole weekend now mi behind </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] oh boyIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">yu find yu self having to grit yu teeth and overlook certain tings? are I'm I just a control freak? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] </div></div>
Guests like fish, stink after 3 days
true wordsIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
den him have the nerve fi ask mi if dem a guh teef him shoes if him leff it at the door of the apt. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
mi did confused cause mi know a nuh prada him a wear [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Freaky_Gen</div><div class="ubbcode-body">den him have the nerve fi ask mi if dem a guh teef him shoes if him leff it at the door of the apt. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
mi did confused cause mi know a nuh prada him a wear [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] </div></div>
please stop this conversation I have 2 weeks of visitors coming [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img]
weh di dyam wite rum deh
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsMarieK</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_29</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">yu find yu self having to grit yu teeth and overlook certain tings? are I'm I just a control freak? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] </div></div>
mi nuh ovalook nuttin.....if yu deh ah my house dem my rules ago run. </div></div>
oh lawd [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img] </div></div>
But ah nuh lie.....sumtings mi wi gi ah bly but moss [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsMarieK</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Freaky_Gen</div><div class="ubbcode-body">den him have the nerve fi ask mi if dem a guh teef him shoes if him leff it at the door of the apt. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
mi did confused cause mi know a nuh prada him a wear [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] </div></div>
please stop this conversation I have 2 weeks of visitors coming [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img]
weh di dyam wite rum deh </div></div>
yuh a guh need more than white rum [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]