Re: Appearances are deceiving
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">it could be any reason for the man not to put more money inna him truck. I am sure EVERYONE on this board one time or another put little to no gas inna dem car for whatever reason. If you say you have never done it you are lying. </div></div>*kissteet* from what mi hearing, is a regular ting dat whe him and others like him do [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]
when mi used to buy gas w/ cash especially inna mi college town. mi used to hear ppl a ask fi $5 gas an dem ting deh. But dem time deh gas was $1.09/gallon an dem was college students, so mi can undastan. But big big man ova 30 weh a go pon date an a drive dem kinda veekle should not have it pon E much less a put $5 in deh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
mi noh fault him fi have it pon E cause sometimes u just cyan get to the station.. mebbe he wanted to be on time for his date.. but big man ova 30 inna big bling cyar whe get 16 mpg need fi put more dan $5 kingy [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">it could be any reason for the man not to put more money inna him truck. I am sure EVERYONE on this board one time or another put little to no gas inna dem car for whatever reason. If you say you have never done it you are lying. </div></div>*kissteet* from what mi hearing, is a regular ting dat whe him and others like him do [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]
when mi used to buy gas w/ cash especially inna mi college town. mi used to hear ppl a ask fi $5 gas an dem ting deh. But dem time deh gas was $1.09/gallon an dem was college students, so mi can undastan. But big big man ova 30 weh a go pon date an a drive dem kinda veekle should not have it pon E much less a put $5 in deh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
mi noh fault him fi have it pon E cause sometimes u just cyan get to the station.. mebbe he wanted to be on time for his date.. but big man ova 30 inna big bling cyar whe get 16 mpg need fi put more dan $5 kingy [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]