[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wavey.gif[/img]
2 in 1
Re: 2 in 1
Ok, so mi have a cousin weh mi juss a get fi know an shi deh pon leave an come a FL. I'll call her Mandy
At first she did a stay a S. Miami wid har fren. De fren work nights an have one mentally handicap yute so mandy en up hafi a watch de bway when har fren gone a work.
She was there fi bout 2 weeks and den mi go tek a road trip up north an invite har since mi was goin to visit some relatives weh shi ain't seen in a while.
So de fren carry har come up a fort lauderdale to mi an let har off de day a de trip an plan fi cum back fi har de following weekend.
In the meantime, the fren lef gaan a Europe pon vacay.
When weekend done an mi drive back home, cuz stay wid mi.
She start connect with other relatives and dem get fi tell har say nutten naw gwaan a south miami...everytin is in de likkle area weh she deh now (my yaad)
not to mention, she can mek LD calls pon fimi house phone, watch cable an naw fi watch nuh handicap person. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whatever.gif[/img]
She decide dat shi waan look a likkle work since she gwaan be in florida for almost 3 months.
My girl say shi nuh have a problem using public transportation caw she used to the subway an taxi an ting a NY [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] har only concern is dat shi nuh really si nuh bus a run a FL an everybody have car. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
So she get a likkle weekend work a miami an my mom volunteer fi drop har off since we was goin do we satdeh shopping anyways
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">where? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] </div></div>is alright ..carry onWhen its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....