Whats the point? all dem do is fling dem wanside an continue fi wear di tear up wan dem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/fight.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
What is di connection to di ole draws??
eff u fling weh di ole wan dem him will be force fi wear di new wans plus wah kine a draws u buy man fi wear boxers (keep di eh hem cooler) [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: nursey</div><div class="ubbcode-body">Whats the point? all dem do is fling dem wanside an continue fi wear di tear up wan dem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/fight.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
What is di connection to di ole draws?? </div></div>
I think but have no personal knowledge but I think it is because they are more comfortable
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: nursey</div><div class="ubbcode-body">Whats the point? all dem do is fling dem wanside an continue fi wear di tear up wan dem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/fight.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
What is di connection to di ole draws?? </div></div> wi saving the new one for special ocassion [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: nursey</div><div class="ubbcode-body">Whats the point? all dem do is fling dem wanside an continue fi wear di tear up wan dem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/fight.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
What is di connection to di ole draws?? </div></div> wi saving the new one for special ocassion [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
like when u cyan find de ole one again? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: nursey</div><div class="ubbcode-body">Whats the point? all dem do is fling dem wanside an continue fi wear di tear up wan dem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/fight.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
What is di connection to di ole draws?? </div></div> wi saving the new one for special ocassion [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
Like wha? The release of special gases?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/sick.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsMarieK</div><div class="ubbcode-body">eff u fling weh di ole wan dem him will be force fi wear di new wans </div></div>ditto that [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] same goes fi any clothes weh mi...ermm a mean yuh nuh want him inna to [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.