yuh nuh have none fi share ? *waiting patiently* [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img]
Jazz Story
Re: Jazz Story
well to give u an idea of how she stay...
mi go ah wan conference an buck har... (she is a professional woman - very godo at what she does - u cannot fault her on her work - she stays on tiop of her game so she is no ediat... well at least she have some smarts)
so a few of us are at the tabel and she walks up to us an flops down in the seat like she is EXHAUSTED and starts fannign herself... (she is a a very attractive woman with one of the BIGGEST axxex I have ever seen... but its not big and sloppy - she has a small waist and a good body)
so she proceeds to tell us about how she had just left this man in the hotel room (a public official that we all knew from a neighborign town) and how she had given him a professional and he had the BIGGEST thingy she had ever seen and she could not take it all and had started gagging...
so he asked her to flip over and she couldn't accomodate it all that way either... and she ends the story with "and i have a BIG P***Y"
I was like [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
mi jus git up an lef sed time for mi did fraid she brush genst mi an mi ketch supm...
thsi si just a taste of how this girl rolls - she is OFF THE CHIAN!!!
I keep my bizniz very private - but I am out and about and plenty people come tell mi fe dem bizniz wid out mi aks.
mi nuh tell dem weh mi live, who mi live wid watevva - dem jus si mi appear at wuk an lef at de end of the day... mi go have drinks wid dem an chat bout fawt , tell 2 joke but thats about it.
nuhbaddy can seh mi tell dem nutten bout my private life..
plus fe har bizniz ah nuh no secrit - every man seh have sex wid coem back an chat it... an she chat har bizniz more dan anybaddy else...
wan time she did do wan guy at de job an come back an tell all de ooman dem seh him supm small - mi did so shame fe him cause he is a giant of a man physically.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">well to give u an idea of how she stay...
mi go ah wan conference an buck har... (she is a <span style="color: #990000">professional</span> woman - very godo at what she does - u cannot fault her on her work - she stays on tiop of her game so she is no ediat... well at least she have some smarts)
so a few of us are at the tabel and she walks up to us an flops down in the seat like she is EXHAUSTED and starts fannign herself... (she is a a very attractive woman with one of the BIGGEST axxex I have ever seen... but its not big and sloppy - she has a small waist and a good body)
so she proceeds to tell us about how she had just left this man in the hotel room (a public official that we all knew from a neighborign town) and how she had given him a <span style="color: #990000">professional</span> and he had the BIGGEST thingy she had ever seen and she could not take it all and had started gagging...
so he asked her to flip over and she couldn't accomodate it all that way either... and she ends the story with "and i have a BIG P***Y"
I was like [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
mi jus git up an lef sed time for mi did fraid she brush genst mi an mi ketch supm...
thsi si just a taste of how this girl rolls - she is OFF THE CHIAN!!! </div></div>
I are confused [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
So is she a streetwalker and a professional at it? Or professional as in at your company and do good work??
de 2nd professional is a BJ?
she sound more than nasty...since when did having a big p turn into sumthin to be proud of? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] she waan come seh dat roun mi an ppl mi know mek wi laff afta har [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
Flippin heck, a de fus time mi eva hear smaddy jus bus out an say dem have a big one... flippin heck... smaddy cyaa pinch har an tell har say dis a nuh nutn fi brag bout? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
An as to de one whe she say small: im prolly average, but caw she have a BIG poon... well, yuh undastan... ~lol~
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">So is she a streetwalker and a professional at it? Or professional as in at your company and do good work??
de 2nd professional is a BJ?
she sound more than nasty...since when did having a big p turn into sumthin to be proud of? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] she waan come seh dat roun mi an ppl mi know mek wi laff afta har [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] </div></div>
She is a corporate professional (finance)
an yes de 2nd professional is BJ
MI SEH - mi set so [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] wen she seh it - but since she done tek de whole town arreddi mi nuh surprise... an wen mi seh de WHOLE town mi mean it cause mi hear seh she go both ways if u ketch mi drift.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">Flippin heck, a de fus time mi eva hear smaddy jus bus out an say dem have a big one... flippin heck... smaddy cyaa pinch har an tell har say dis a nuh nutn fi brag bout? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
An as to de one whe she say small: im prolly average, but caw she have a BIG poon... well, yuh undastan... ~lol~ </div></div>
*BOAL* - mi nuh know if ah she too big or him too small - all mi know seh is dat mi cyaan mek yeye contack wid im no more [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70390-shhh.gif[/img]
wuss im used to hover roun mi an tell people seh him ah mi body guard an mi finding it hard to keep mi face strate.
aay sah
but back to Big P (das weh mi an couple odda chick call har)
wen mi jus come ah town mi nevva know who is who an she was one of de fuss people who talk to mi... she invite mi out to a club - so mi seh sure...
mi reach deh bout 2 howas afta de time we plan fe meet...
she was well pasted by time mi reach an did stan up close to de rope an si mi walk in...
wen she site mi she buss out "B***H didn;t i tellu to get here at 10?"
mi look roun backa mi cause mi was positive seh sumaddy did tan up roun deh who sheeda talk to.
wen mi realize seh ah mi - mi dis tun back an walk back troo de door...
she si mi de Monday an ah aks mi waapin to mi de Satdeh... mi seh look here - mi nuh mek nuhbaddy address mi inna dem terms deh an u barely know mi so mi did jus tink it betta fe mi lef instead ah stawt supm inna de club wen u drunk.
so afta dat she go tell every baddy how mi "booji" an mi tink mi betta dan every baddy an mi need fe get de stick outta my axx
etc. etc. u get de drif... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]