<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blugiant</div><div class="ubbcode-body">mii ann mii bredrens wass chattinn bout oomen dat ar natt wifee material. yu knoo sum oomen wey wey okay fii play widd butt natt okay fii married
soo mii qwestian fii oonnoo iss wat oomen qualify as wifee material ann oomen woo doo natt </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blugiant</div><div class="ubbcode-body">mii ann mii bredrens wass chattinn bout oomen dat ar natt wifee material. yu knoo sum oomen wey wey okay fii play widd butt natt okay fii married
soo mii qwestian fii oonnoo iss wat oomen qualify as wifee material ann oomen woo doo natt </div></div>
Me ofcourse Duh!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img]
But on the real tip, a wifee consists of many things, mainly:
1. Able to keep the home front on lock (financially, cleanliness, cooking, rearing of children, etc.)
2.Can be introduced to in-laws without shame
3.And is able to pull out that Naughty, wild side to satisfy your bad boy ways [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img]
Oh wait that is me!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
A secure woman who is not afraid to speak her mind. A man nuh want fi haffi play mind reader through the entire marriage. Mi assuming di "glamity" haffi good to [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
A good wife material is a woman who can be a a good hostess to your friends,..a good cook in the kitchen..a slut in bed,....and have a flat head so you can rest your six pack while you watch the sports on telly.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">oh well chree outta four nuh bad [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] </div></div>
So what yu saying jazz,...yu not a good cook..?..lol
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Newtral</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">oh well chree outta four nuh bad [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] </div></div>
So what yu saying jazz,...yu not a good cook..?..lol </div></div>
as if!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] - but mi hed kinda pinty pan tap [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Newtral</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">oh well chree outta four nuh bad [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] </div></div>
as if!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] - but mi hed kinda pinty pan tap [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] </div></div>
Wonda how dat happen? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]
as if!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] - but mi hed kinda pinty pan tap [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] </div></div>
Wonda how dat happen? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] </div></div>
Pinty head is also a good indication of good wifey material,...its so that you can hang your girlfriends coat on it when she visits.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Newtral</div><div class="ubbcode-body">
A good wife material is a woman who can be a a good hostess to your friends,..a good cook in the kitchen - Check..a slut in bed, - Check....and have a flat head so you can rest your six pack while you watch the sports on telly - Check. </div></div>
Still running into fools..... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img]
wash cook & clean? soun like u want a maid. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] call up di maid services and marry one a dem! get u money's worth! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
Yu dyam right..den di ress a unu can go walk di street instead cause a dats all thats leff fi unu do. If unu cawwnn do all dat why would wi want fi have pickney wid unu? Di yute wi starve and dutty!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.