Re: What's the longest you've
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gad_Bless_Pickny</div><div class="ubbcode-body">Never had anything for over three years until about a month ago. I went to a party and met a guy whe mi did know from long time, who use to look mi, but mi neva did gi im di chance. Anyway mi dance wid im, an mi baddy start getting tight in the sensitive places. Is like im realize, cause im whisper inna mi ears that after tonight things will neva be the same between the two a wi again, an mi feel mi womb contract, so mi do somthing mi neva do before and seh, so what we waiting for, mi car park inna a garage and mi nuh live too far.
Trust mi, mi nuh regret. Mi get a piece a work out, style and fashion, when mi nuh see fi years. Di next two days mi a waak wide an a katch pon the edge a mi chair a work, and every muscle in mi body hurting, but mi feel good. Mi look inna di mirror and could hardly recognize myself, di way mi look at least ten years younger and mi happy like a lark. Mi deh a work an couldn't concentrate pon nothing. The only thing running through my mind was the night before and mi find myself a vibrate like violin string, so mi call up and ask im whe im a do, and im was relaxing at home, but as im ear mi voice the boy jump up and stand up pon him, so mi tell dem a work seh mi not feeling well and went home to meet him and spend the rest a day getting it.
Fram dat is like mi can't get enough. Di hottest part is, im live wid im baby mother but already start taak nonsense about moving in with me and fi tell di truth, mi nu really want nobody fi live with right now. Mi only want enjoy the sex till mi craw full. Him spend Friday and Saturday night a mi yard and im cell mussi ring bout thousand times, but im nuh answer it. Him only shake im head and seh if it worth all the heartache and the pain, whe she a put herself through. Mi not getting involved in that.
Fi tell di truth, although him a champion, mi want him fi stay with him baby mother, cause mi prefer to gi di bun than fi get it. Further more mi know him can't afford my lifestyle so it not going to work. Still wi have sex almost everyday since the first time and the more mi get is the more mi want.
What is the moral of the story: It is not good to stay too long without having sex, because it is as necessary for the human body as food and water.
Cho man mi body a call again!
Well no high school games for you, huh? You saw, you wanted and you partook and sent him home dizzy and your pipes have been cleared. lol
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gad_Bless_Pickny</div><div class="ubbcode-body">Never had anything for over three years until about a month ago. I went to a party and met a guy whe mi did know from long time, who use to look mi, but mi neva did gi im di chance. Anyway mi dance wid im, an mi baddy start getting tight in the sensitive places. Is like im realize, cause im whisper inna mi ears that after tonight things will neva be the same between the two a wi again, an mi feel mi womb contract, so mi do somthing mi neva do before and seh, so what we waiting for, mi car park inna a garage and mi nuh live too far.
Trust mi, mi nuh regret. Mi get a piece a work out, style and fashion, when mi nuh see fi years. Di next two days mi a waak wide an a katch pon the edge a mi chair a work, and every muscle in mi body hurting, but mi feel good. Mi look inna di mirror and could hardly recognize myself, di way mi look at least ten years younger and mi happy like a lark. Mi deh a work an couldn't concentrate pon nothing. The only thing running through my mind was the night before and mi find myself a vibrate like violin string, so mi call up and ask im whe im a do, and im was relaxing at home, but as im ear mi voice the boy jump up and stand up pon him, so mi tell dem a work seh mi not feeling well and went home to meet him and spend the rest a day getting it.
Fram dat is like mi can't get enough. Di hottest part is, im live wid im baby mother but already start taak nonsense about moving in with me and fi tell di truth, mi nu really want nobody fi live with right now. Mi only want enjoy the sex till mi craw full. Him spend Friday and Saturday night a mi yard and im cell mussi ring bout thousand times, but im nuh answer it. Him only shake im head and seh if it worth all the heartache and the pain, whe she a put herself through. Mi not getting involved in that.
Fi tell di truth, although him a champion, mi want him fi stay with him baby mother, cause mi prefer to gi di bun than fi get it. Further more mi know him can't afford my lifestyle so it not going to work. Still wi have sex almost everyday since the first time and the more mi get is the more mi want.
What is the moral of the story: It is not good to stay too long without having sex, because it is as necessary for the human body as food and water.
Cho man mi body a call again!
Well no high school games for you, huh? You saw, you wanted and you partook and sent him home dizzy and your pipes have been cleared. lol