an yu in a relationship..do yu turn dem dung wid a "am seeing someone" or just a "no tonx"?
if smaddy hits on yu
Re: if smaddy hits on yu
depends where you are in the relationship..
is he one whe can go pon backburner or u pot full? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
aight..,mek me clarify..yu nat interested in dating the other person..in fact yu nu even taking dem seriously...dem ask if yu married an yu seh "No"
me having this debate wid a fren..me believe regardless of whether or not me seeing smaddy me have de right fe juss sey "No" wid no explanations..im feel sey juss leaving it at No means yu playing de field
NO means no..
u noh haffi explain a ting to a man.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
a jamaican man she a chat?If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">im feel sey juss leaving it at No means yu playing de field </div></div>
but wah wrang wid im man. bet you any money is a jamaican man. dem always want smaddy fi explain demself [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">not eggzackly jamaican..but close enuff [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] </div></div>
its a shame.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">depends where you are in the relationship..
is he one whe can go pon backburner or u pot full? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] </div></div>
Kia???
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">an yu in a relationship..do yu turn dem dung wid a "am seeing someone" or just a "no tonx"?
If is sumbaoddy who is fairly nice an mi waan let dem dung easy - mi tell dem mi seeing someone- but if mi truly nuh realy bizniz wid dem feelings - ni juss seh no... esp if dem bin working mi nerves.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">a so me feel to..but nuff man really believe sey yu should explain sey yu eena relationship...my ting is awfta me nu chattel.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] </div></div>
I am trying hard to understand what you mean,do some guys ask you to explain that you are in a relationship,if you tell a guy you are in a relationship what is there to explain...?
Are you saying that these guys are asking how close the relationship is,and if they stand a chance...?
no..de person me seein feel dat when smaddy ask me if me married..me shoulden just leave it at "no" me should follow up wid "but I'm seeing someone"
my response is me nu tek de inquiries dem serious so me nu feel de need fe gu eento all dat..an even if me tek it serious if smaddy ask me out ..a simple "no" should be enuff..me shoulden haffi hide behind de fact dat me datin smaddy
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">no..de person me seein feel dat when smaddy ask me if me married..me shoulden just leave it at "no" me should follow up wid "but I'm seeing someone"
Ok,I understand now,. I think the person you are seeing thinks that if you say you are in a relationship then you wont get any future proposals from the wanabee suitor,...its your guys equivalent of leaving his scent.
Men are like that,dont try and fathom it,a man thinks that if you dont put a would be suitor in his place about your relationship then he will make more attempts on you,..try and see it from the guy`s point of view, if the table was turned and he had a beautiful woman making passes at him,...you would want him to tell her how secure he was in his relationship.
yu knoe I did put me self in his shoes...but in the process concluded its different wid women...cause dem nu trow darts like men...who juss a hope fe summen to stick...dem more serious wid it..so yu might as well set de recawd strait when dem stawt ask dem kinna questions..
me hear wha yu saying bout de mans pinta a view..me still cyaan bring me self fe dweet just so
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img]