What would you do to get back at a former friend who called you toxic and evil? Tell her boyfriend that she recently confided in you that she had an abortion?
evil is...
Re: evil is...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">former fren call u evil an toxic an yet shi recently tell yuh say shi dash weh belly? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
anyways, mi wooden bada inna dem bizniz </div></div>well the boyfriend noh know say dem not friends so perfect opportunity to retaliate with a massive lie.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Donnika</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">former fren call u evil an toxic an yet shi recently tell yuh say shi dash weh belly? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
anyways, mi wooden bada inna dem bizniz </div></div>well the boyfriend noh know say dem not friends so perfect opportunity to retaliate with a massive lie. </div></div>
Den...wudden dat move prove a point...to the liar ...wid di conshens...who maybe wud find it hard fi live wid demself...wen dem wake up chree o'clock in di morning and cannot sleep?
To be thought of as evil is not nice but mi wudden goh so far...just ask fi healing fi everybady. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Donnika</div><div class="ubbcode-body">What would you do to get back at a former friend who called you toxic and evil? Tell her boyfriend that she recently confided in you that she had an abortion?
that would be the proper evil and toxic thing to do. yes. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img] especially if she didn't.
BOAL. Den is wah mek de former fren call dis person evil and toxic?? she will only be proving her right by mekkin up story to de ex boyfriend anyways...unless a waan shi waan de man [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">Den is wah mek de former fren call dis person evil and toxic?? </div></div>
dem mussi did real close fi di former fren discern the level of evilniss and toxicity. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
Dang...what an horrid topic..
me always feel seh, if you entertain dem thoughts deh fe do evil bak to another , even if you tempted to..
A de same evilness a come back pon you..
Karma is a wikked thing..and sometimes you mighta noh like it..
Kibba u mouth ya, and tell u friend dem fe leff har to God an time..
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Donnika</div><div class="ubbcode-body">What would you do to get back at a former friend who called you toxic and evil? Tell her boyfriend that she recently confided in you that she had an abortion?
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
Is the abortion tale a lie? Then that would indeed be toxic and evil and would prove that the former friend is better off without me.
Even if she did have an abortion - betraying her confidence would be toxic and evil.
And again it would prove that she's better off without me. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
definitely the thing to do to prove just how unevil an untoxic u really are... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
abortion never happened.
I know one of the parties well and passing aquaintance with another. I was talking to girl("victim", let's say) and for some reason I'm thinking more and more that the boyfriend is plain lying. She confronted her former friend but something is off... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]