Re: Best Places to meet a mate
<s>in church [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img]</s>
thru a friend [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wavey.gif[/img]
at the club ?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/dance01.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body"><s>in church [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img]</s>
thru a friend [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wavey.gif[/img]
at the club ?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/dance01.gif[/img]
</div></div>why yu crass off church?????
Mi noh want noh man who at dis age fine himself inna club a look kratchis [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/sick.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] through a friend hmmmmmm [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] look like mi need a better quality of friends [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">Airport/plane
Club
Church
Park
Take out/fast food place
Mall </div></div>
Airplane [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Club No thanks
Church [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] hope mi noh get bun up in deh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
Park [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] maybe in the summer
Take out/fast food place yu mussie mad :eeek: unless is yaad food [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Mall naw go work [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
oh u guh church? den put church back pon di liss [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] (although me hear bout the ratio of single men to oomen..and it very high pon di ooman side)
what bout at the supermarket? me always hear that the abundance of fruit and the associated squeezing weh gwaan mek peoples very amorous.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">oh u guh church? den put church back pon di liss [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] (although me hear bout the ratio of single men to oomen..and it very high pon di ooman side)
what bout at the supermarket? me always hear that the abundance of fruit and the associated squeezing weh gwaan mek peoples very amorous. </div></div>
Mi mussi naw goh a di right supermarket dem because di only black man mi evah si in deh come wid dem oooman [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Mi noh goh church really but mi will goh look man deh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">people still nuh like to admit dat is on di intanet dem meet </div></div>dat is true, mi noh tink mi would admit it either if mi did married to smaddy from di net [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] especially if a smaddy mi meet pan bootycalls.com [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TanyaZeen</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">oh u guh church? den put church back pon di liss [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] (although me hear bout the ratio of single men to oomen..and it very high pon di ooman side)
what bout at the supermarket? me always hear that the abundance of fruit and the associated squeezing weh gwaan mek peoples very amorous. </div></div>
Mi mussi naw goh a di right supermarket dem because di only black man mi evah si in deh come wid dem oooman [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Mi noh goh church really but mi will goh look man deh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] </div></div>
on weekend mornings me see a lot of fathers shopping wid dem children....me nuh know if is dem is divorced fathers though [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] or wifey sleeping in late or what
and u tink seh the church sistas gwine mek u swoop in and tek weh the eligible man dem? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]....good luck [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TanyaZeen</div><div class="ubbcode-body">
Mi noh goh church really but mi will goh look man deh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] </div></div> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img]i feel a story in the making