without getting too graphic do you like one or do you prefer to keep it as dry as possible?
Messy finale...
Re: Messy finale...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">without getting too graphic do you like one or do you prefer to keep it as dry as possible? </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
Tanya is what Skelly chat bout?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bandanna</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">without getting too graphic do you like one or do you prefer to keep it as dry as possible? </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
Tanya is what Skelly chat bout?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] </div></div>I will pm you that info [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
to answer the question IMO dry is cleaner so as dry as possible...especially if it's my bed [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] and don't even think about coming in my sheets with that superman ish [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] because dat would warrant some bax an kick dung [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] and a banmentation from mi bed
BOAL!!!
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/sick.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">without getting too graphic do you like one or do you prefer to keep it as dry as possible? </div></div>
I like it wet,..it shows she`s enjoying my work.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">hey a good squirt is sexy in my book! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
ETA: just keep it below the neck [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img] </div></div>
xKs look pon Nylah wid wan pieca bexation.. reach out and aggressively RIPS off the STRIPES offa har shoulder..... walk ova to Skelly, reach inna him pocket fi a already threaded needle, and wid a pleasant face, start sew on the STRIPES pon Skelly's shoulders .. while wistling obliviously... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Newtral</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">without getting too graphic do you like one or do you prefer to keep it as dry as possible? </div></div>
I like it wet,..it shows she`s enjoying my work. </div></div> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]mi tink sheeda chat when if a man pull out an flash ie bout the place like in dem porn flicks [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
<span style='font-family: Comic Sans MS'><span style='font-size: 14pt'>Lalalalala la la la la TMI [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]</span></span>If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.