What would u do if in de middle of yuh luv making, rooksin, jookin wadeva yuh ooman/man call out smaddy else name? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img]
Das not my name
Re: Das not my name
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">try harder to si if dem can remember my name [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] yea man, tan pannie till yuh mak a name fi yuhself.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">try harder to si if dem can remember my name [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img][img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">try harder to si if dem can remember my name [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>u 'tawded [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
so y'all would just ignore it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">What would u do if in de middle of yuh luv making, rooksin, jookin wadeva yuh ooman/man call out smaddy else name? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img] I did it once [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img] but in my defence your honor it was extenuating circumstances [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img]
but all di explain mi explain to di man him did still have mi up fi it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
No man has ever called me someone else's name ...that I have noticed
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">try harder to si if dem can remember my name [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>u 'tawded [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
so y'all would just ignore it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] </div></div>for the moment[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">what was the extenuating circumstances?
(just in case me eva need an excuse [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]) </div></div>
Like RichD said, he did ignore it till him did done an den him blast mi fi it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
Cools the extenuating tings was dis.
Mi ex boyfriend daughter did call mi a bit before an shi did upset an a bawl bout sittn personal an shi could not find har fadda soh mi did a look fi him fi har an dere was some drama an ting.
Soh it did stil deh pan mi mind later on when di ehem time did come...and so mi seh di ex name instead a di current [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] Poor D [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">try harder to si if dem can remember my name [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>u 'tawded [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
so y'all would just ignore it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] </div></div>for the moment[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>*kissteet* mi nuh believe dat. Yuh mean fi tell mi if wifey bawl out "oh Glenbury, I'm coming" yuh gwaan diddeh a wuk same way [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TanyaZeen</div><div class="ubbcode-body">
No man has ever called me someone else's name ...that I have noticed </div></div>
That is because they know the problem at hand if they did........so calling Jesus is safer.
Mi nuh waan nuh man weh all dem deh pon is 'oh baby baby' [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] him betta call name an mek sure is de right one [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/fight.gif[/img]