Have you changed your ways to be with someone? Or you beleive in take me as you met me?
Changes
Re: Changes
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bandanna</div><div class="ubbcode-body">
Di ooman still trouble ya kingy?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-hugs.gif[/img]
</div></div> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/popcorn.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">Have you changed your ways to be with someone? Or you beleive in take me as you met me? </div></div>
I gave up some bad habits for someone like smoking so that was a change but overall as a person i believe in take me as you met me
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LusciousJ</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">Have you changed your ways to be with someone? Or you beleive in take me as you met me? </div></div>
I gave up some bad habits for someone like smoking so that was a change but overall as a person i believe in take me as you met me </div></div>
Si dats wha mi noh get wid some man...dem meet yu an si yu a certain way an den once dem reach inna yu baggy dem stawt complain bout certain tings yu do an expect yu fi change fi dem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] A soh yu meet mi wid di dry foot crack up heel back an mi know yu did seet di fuss night [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kissteeth.gif[/img] soh weh yu a come complain bout ie now fah [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TanyaZeen</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LusciousJ</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">Have you changed your ways to be with someone? Or you beleive in take me as you met me? </div></div>
I gave up some bad habits for someone like smoking so that was a change but overall as a person i believe in take me as you met me </div></div>
Si dats wha mi noh get wid some man...dem meet yu an si yu a certain way an den once dem reach inna yu baggy dem stawt complain bout certain tings yu do an expect yu fi change fi dem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] A soh yu meet mi wid di dry foot crack up heel back an mi know yu did seet di fuss night [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kissteeth.gif[/img] soh weh yu a come complain bout ie now fah [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] </div></div>
Thats so true. i said to him that me smoking never bothered him before and he tell me that it did but he didnt want to say anything at first. so like you say its " once dem reach inna yu baggy dem stawt complain bout certain tings yu do an expect yu fi change fi dem " which is not right but i do have bronchitis so i had an episode and literally couldnt smoke for a week and by the time i was better i didnt have the urge to light up and plus with him wanting me to quit anyway, i just didnt pick up a pack anymore to avoid the comments about me smoking.
we are not together anymore [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]