Re: I won't be doing it when I'm....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BlakICE_Queen</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Newtral</div><div class="ubbcode-body">....yu wouldah fawttt fe si mi likkle old and grey bony bahine a go up an dung,as soon as it slide out de shoe horn a guide it back een,......all when mi a dribble ovah har an mi denture dem a fall out when mi get over exited mi still a wuk,.... </div></div>
Ewwwwww! Now a dat very reez'n why mi cyaah picha nuh ole peeple a dweeet. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/vomit.gif[/img]
Mi wood di dey widd YOU doe. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/desdentado.gif[/img]
Ennyway, *sigh* wha mi cyaah stan a wen peeple gwaan like sey sex a di bess ting, wen dem cyaah even tell wen lass dem get a good rooks. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
Mi kno nuff peeple whe love chat bout dem cyaah live widdout it, meanwhile, dem deppan a slippery slope back dung tuh veerginnity, sayka how lang dem nuh get none. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
:SEXISSOOOOVARAYTID: </div></div>
And you know,you have a point,it really is over-rated,sex is only really very fulfilling when you are in a long term relationship and you have a deep bond with your partner,..the rest is just pure unadulterated lust and relief,...which isnt a bad thing too,...but there is a massive difference.
As for the chat- bout -it but- cant- get -none crew........very sad,..every woman deserves a good buddy.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BlakICE_Queen</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Newtral</div><div class="ubbcode-body">....yu wouldah fawttt fe si mi likkle old and grey bony bahine a go up an dung,as soon as it slide out de shoe horn a guide it back een,......all when mi a dribble ovah har an mi denture dem a fall out when mi get over exited mi still a wuk,.... </div></div>
Ewwwwww! Now a dat very reez'n why mi cyaah picha nuh ole peeple a dweeet. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/vomit.gif[/img]
Mi wood di dey widd YOU doe. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/desdentado.gif[/img]
Ennyway, *sigh* wha mi cyaah stan a wen peeple gwaan like sey sex a di bess ting, wen dem cyaah even tell wen lass dem get a good rooks. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
Mi kno nuff peeple whe love chat bout dem cyaah live widdout it, meanwhile, dem deppan a slippery slope back dung tuh veerginnity, sayka how lang dem nuh get none. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
:SEXISSOOOOVARAYTID: </div></div>
And you know,you have a point,it really is over-rated,sex is only really very fulfilling when you are in a long term relationship and you have a deep bond with your partner,..the rest is just pure unadulterated lust and relief,...which isnt a bad thing too,...but there is a massive difference.
As for the chat- bout -it but- cant- get -none crew........very sad,..every woman deserves a good buddy.