[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
Mi usually get mi fill of drama an suss an tings of dat nature from Ja.com [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] But bwoy dis week is juss barely over 2 days old an di pot a bwile ova in di real world.
Di wuss part is dat di smaddy involved inna di drama come tell mi bout it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] I was better off not knowing [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] but now mi a get drag dung in deh wid dem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Mek mi give yu di readers digest version.
Mi have a group of "friends" I say "friends" because they are not really friends in the true sense of the word. They are a group of people that I hang out with and party with from time to time.
now there are some people in this group who given the choice I would never associate with. Nothing against them but just not the type of people I would pick...but...dem inna group soh a juss soh it goh.
Okay so my birthday is coming up an mi plan a party/get together. Mi pick an choose di people from "the group" fi invite because it's My party [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
So mi did expect fi hear from some people bout how mi noh invite so an so an ray ray ....but dat neva come [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img]
So lass Friday I was going cross di street an mi buck up Joe, someone from the group who is currently working in farrin. I have not seen him for few months so of course mi invite him to mi party [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-hugs.gif[/img] He is going back to farrin few days after the party. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
So yesterday mi get a call from Jackie. Jackie is also in the group an Jackie an Joe are "best friends"/ dating (I think)
so Jackie seh ...I know you invited Joe to the party so I just want you to know that Joe and I are no longer friends. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
so mi seh okay... but mi tinking to miself ...wha mi fi do bout dat? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] Soh mi axe har if sake a dat shi naw come a di party...shi seh no shi a come but shi juss want fi tell mi soh mi noh feel noh way if mi notice certain tings.
so dis mawning now wi meet fi coffee an shi give mi di full 1000...yes not di full 100 di full 1000 [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
Mi usually get mi fill of drama an suss an tings of dat nature from Ja.com [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] But bwoy dis week is juss barely over 2 days old an di pot a bwile ova in di real world.
Di wuss part is dat di smaddy involved inna di drama come tell mi bout it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] I was better off not knowing [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] but now mi a get drag dung in deh wid dem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Mek mi give yu di readers digest version.
Mi have a group of "friends" I say "friends" because they are not really friends in the true sense of the word. They are a group of people that I hang out with and party with from time to time.
now there are some people in this group who given the choice I would never associate with. Nothing against them but just not the type of people I would pick...but...dem inna group soh a juss soh it goh.
Okay so my birthday is coming up an mi plan a party/get together. Mi pick an choose di people from "the group" fi invite because it's My party [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
So mi did expect fi hear from some people bout how mi noh invite so an so an ray ray ....but dat neva come [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img]
So lass Friday I was going cross di street an mi buck up Joe, someone from the group who is currently working in farrin. I have not seen him for few months so of course mi invite him to mi party [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-hugs.gif[/img] He is going back to farrin few days after the party. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
So yesterday mi get a call from Jackie. Jackie is also in the group an Jackie an Joe are "best friends"/ dating (I think)
so Jackie seh ...I know you invited Joe to the party so I just want you to know that Joe and I are no longer friends. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]
so mi seh okay... but mi tinking to miself ...wha mi fi do bout dat? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] Soh mi axe har if sake a dat shi naw come a di party...shi seh no shi a come but shi juss want fi tell mi soh mi noh feel noh way if mi notice certain tings.
so dis mawning now wi meet fi coffee an shi give mi di full 1000...yes not di full 100 di full 1000 [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]