<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">Dem say dont judge a book by its cover.
so ladies would you give a man a chance if you know he "was" the
MACK on the block? sleepin wid any and all female
if he WAS di mack on di block dat would mean a me fuss did get him [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] mi noh want him again [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">Dem say dont judge a book by its cover.
key word is "WAS"
i would <u>consider </u>it. Playaz need love too [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">lol you just moved to the block Tan amd heard about him. now him ready to settle down.
Ladies...why not? </div></div>
mi nuh hangle odda people nyam an lef... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
mi know one guy like dat [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] him seh a look smaddy fi sekkle dung wid but every time yuh tun round him deh yassuh and dessuh wid all kinda ooman. mi ask him if him tired pimp out himself [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
mi tell him fi guh try hunts point or jerome avenue [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] dem have nuff gyal out deh want him
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: kingy</div><div class="ubbcode-body">lol you just moved to the block Tan amd heard about him. now him ready to settle down.
Ladies...why not? </div></div>
Rooks him maybe, settle down wid him...Hellzzz naw..once a player always a player [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Freaky_Gen</div><div class="ubbcode-body">mi know one guy like dat [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] him seh a look smaddy fi sekkle dung wid but every time yuh tun round him deh yassuh and dessuh wid all kinda ooman. mi ask him if him tired pimp out himself [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
mi tell him fi guh try hunts point or jerome avenue [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] dem have nuff gyal out deh want him </div></div>
key word is "WAS"
You talking bout yourself mr? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
Depends on the whole story. People deserve a chance, think he'd need to move away from the blcok though.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.