Re: nyam at de Y
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">Actually, nuff man out deh weh naw bow down when dem deh jamaica
but as dem reach UK, USA, Canada or weheva dem willing fi try [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
an den mi know some yute weh cum up pon farm work an dem wi dweet up here an go pon pause when dem go back home :confuse:
dyam eediats but anuh muss smaddy else him try it out pon dowe
16 years an yuh nay geem bun fi dat? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img]
BOAL </div></div>
dat me say too According to her he's been the reciever for along time now and never a giver. Now that he is here and seen his 1st blue movie[so he tells her] he is willing to try out the "foriegn" style. although she wants to try it, she is afraid as she thinks he will hate her and turn it round pon her that she tricked him into it.
I am going to see what kind of replys I get from unno yardies so when she call me in de morning I have some new perspectives to relate to her. Thanks
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">Actually, nuff man out deh weh naw bow down when dem deh jamaica
but as dem reach UK, USA, Canada or weheva dem willing fi try [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
an den mi know some yute weh cum up pon farm work an dem wi dweet up here an go pon pause when dem go back home :confuse:
dyam eediats but anuh muss smaddy else him try it out pon dowe
16 years an yuh nay geem bun fi dat? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img]
BOAL </div></div>
dat me say too According to her he's been the reciever for along time now and never a giver. Now that he is here and seen his 1st blue movie[so he tells her] he is willing to try out the "foriegn" style. although she wants to try it, she is afraid as she thinks he will hate her and turn it round pon her that she tricked him into it.
I am going to see what kind of replys I get from unno yardies so when she call me in de morning I have some new perspectives to relate to her. Thanks