How do you tell the diff?
Is it Love or Lust?
Re: Is it Love or Lust?
if yu *ahem hem* jump at the mere thought of him, but you wouldn't dare want anyone you know to see you together, guess what? it's lust.
if you think of him every moment, want to make him happy and are joyous that he's graced your life with his very presence and he makes your *ahem hem* jump, then it's love.
you're welcome. now go to your room. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">if yu *ahem hem* jump at the mere thought of him, but you wouldn't dare want anyone you know to see you together, guess what? it's lust.
if you think of him every moment, want to make him happy and are joyous that he's graced your life with his very presence and he makes your *ahem hem* jump, then it's love.
you're welcome. now go to your room. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] Hmmmmmm [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: seemiyah</div><div class="ubbcode-body">If his pengaleng fell off and you still wanted to be with him.......that's love! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] dat too extreme [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] an mi is too shallow fi dem kinda tings [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: seemiyah</div><div class="ubbcode-body">If his pengaleng fell off and you still wanted to be with him.......that's love! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] woieeeeeeeeeeeeeeee my matherrrrrrrr
If after he got done doing the do and hitiing u in all the right spots and had u calling him a god... if after all that u just stare at the ceiling and say "oh dear Lord what should we talk abotu now?"
then its lust. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: seemiyah</div><div class="ubbcode-body">If his pengaleng fell off and you still wanted to be with him.......that's love! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] EXACTLY,
me cant tink of nutten else wha cudda betta explain it!!
so tell we how u really feel no??
u feel say a love, like or lust,
him can duggu good?? ur kin ketch a fire?? u feel fe call de fire brigade?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
wooiiieeee, de good ole days, cha!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: seemiyah</div><div class="ubbcode-body">So what wrang wid being in Lust? Cho just mek sure him tings well fasten on an yu gone clear.... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>Mi trying to step away from di lust tings...Mi reach a certain age [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] an mi looking for love [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
Dats why mi need fi know di diff [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">so tell we how u really feel no??
u feel say a love, like or lust,
him can duggu good?? ur kin ketch a fire?? u feel fe call de fire brigade?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
wooiiieeee, de good ole days, cha! </div></div>Mi feel like is like+lust right now [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] an when di duggu duggu done wi have nuff fi chat bout [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] mek mi ponder dis some more [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">suh what if u just call it love and done?
sintin bad will happen? </div></div>I don't wish to mis-label the situation...what if mi goh pass mi place an seh "I love you [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/vomit.gif[/img] " an den him en up wid ED [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]