Me friend see one guy inna de supermarket. Him a watch har and she see him a watch har, but she noh pay him noh mine..
She tek har grocies to the car, and the bradda fallow har and him come over to har, and she hi...
Him tell har seh she look like him sister, dats why him wayna look pon har face . Him ask har if she live inna de neighborhood etc, and she seh yes. him tell har seh him live a de bronx and him just work inna de neighborhood..
anyway...
long story shart..
Him ask har if she married.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img]
Poor she noh know wha fe seh, she tell him "yes" when a noh even troo.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
The boy looked embarrassed, finshed the conversation and leff...
My question to you is..
Should she have just tell him the trooth?. could she have missed out on a possible mista right? was she correct in just "shooing him off"...
tell me, cus she a read de board...
What exactly happened here..
She tek har grocies to the car, and the bradda fallow har and him come over to har, and she hi...
Him tell har seh she look like him sister, dats why him wayna look pon har face . Him ask har if she live inna de neighborhood etc, and she seh yes. him tell har seh him live a de bronx and him just work inna de neighborhood..
anyway...
long story shart..
Him ask har if she married.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img]
Poor she noh know wha fe seh, she tell him "yes" when a noh even troo.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
The boy looked embarrassed, finshed the conversation and leff...
My question to you is..
Should she have just tell him the trooth?. could she have missed out on a possible mista right? was she correct in just "shooing him off"...
tell me, cus she a read de board...
What exactly happened here..