Re: mi cut ties wid har, now she have cancer. what to do?
i can
<ul>[*]contribute money for food for the family[*]participate by dropping off meals[*]email/call him and ask him to pass on my best wishes to her and the family[*]maintain di status quo (caw mi a wonder ef she a go buff mi especially since mi nuh know ef she know why mi really stop hang around)[/list]
mi lef mi sistren cindy a voicemail likkle while fi ask har suggestion caw a tink she maintained relationships with them and maybe can tell mi wat state of mind trisha will be in regarding any gestures from mi.
mi sorry fi har caw mi just watch mi girl aunt go thru treatment too and it not easy. we all had to plan our lives around her and giving her as much support as possible.
so wah u wuda do?
i can
<ul>[*]contribute money for food for the family[*]participate by dropping off meals[*]email/call him and ask him to pass on my best wishes to her and the family[*]maintain di status quo (caw mi a wonder ef she a go buff mi especially since mi nuh know ef she know why mi really stop hang around)[/list]
mi lef mi sistren cindy a voicemail likkle while fi ask har suggestion caw a tink she maintained relationships with them and maybe can tell mi wat state of mind trisha will be in regarding any gestures from mi.
mi sorry fi har caw mi just watch mi girl aunt go thru treatment too and it not easy. we all had to plan our lives around her and giving her as much support as possible.
so wah u wuda do?