ladies poll for you
Re: ladies poll for you
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body">how u gwine choose none of them?
u need one that seh "no i dont expect a gift" or something like that </div></div> ok mi a go fix up di poll [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">you allowed to chose all of dem or none of dem </div></div>
If people choose none den yuh don't have a poll.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body">what the hell kinda poll dat?
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img] </div></div> cho
mek mi si if i can mek a new oneWhen its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Freaky_Gen</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">you allowed to chose all of dem or none of dem </div></div>
yuh figat
"do you treat yourself for the day" </div></div>
him doan care bout that...him just want fi know if him have to buy a gift [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Freaky_Gen</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body">you allowed to chose all of dem or none of dem </div></div>
yuh figat
"do you treat yourself for the day" </div></div>
him doan care bout that...him just want fi know if him have to buy a gift [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img]When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Compray</div><div class="ubbcode-body">Suh why mi can't si di results widout voting? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img] </div></div>
so why u doan want to vote? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]