Recently I was reading a note that made me chuckle so I thought I'd ask this silly question. What is the first thing you think about when you wake up in the mornings? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Morning Thoughts
Re: Morning Thoughts
Fair enough cause mi totally undastand afta di day mi had today. Write ie done a mawning OK. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
I have di same routine every morning. First thing I think and say is, "Thank you God for another day".
Thats great [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] I think I need to start my day with that thought too Compray...
I think my 1st thought is usually along the lines of...
"Oh crap is it 6 o'clock arredi... groan"
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: natJazz</div><div class="ubbcode-body">Thats great [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] I think I need to start my day with that thought too Compray...
"Oh crap is it 6 o'clock arredi... groan" </div></div>
6 a.m.????? I would probably think the same thing. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
I learned the hard way to be careful about my words and thoughts. By starting my day with a positive thought, it sets the tone for the rest of the day.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Compray</div><div class="ubbcode-body">Recently I was reading a note that made me chuckle so I thought I'd ask this silly question. What is the first thing you think about when you wake up in the mornings? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] </div></div>
so who sen u denote an what de note said
If mi tell yuh dat, mi woulda haffi kill yuh and since mi love Bre and mi pickney dem, mi nah badda tell yuh. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
A buck up mi buck up sinting dat mi was 'spose fi delete lang time ago. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Compray</div><div class="ubbcode-body">If mi tell yuh dat, mi woulda haffi kill yuh and since mi love Bre and mi pickney dem, mi nah badda tell yuh. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
A buck up mi buck up sinting dat mi was 'spose fi delete lang time ago. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
an it remine u ah yuh morning tawts??? hmm... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: natJazz</div><div class="ubbcode-body">Thats great [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] I think I need to start my day with that thought too Compray...
"Oh crap is it 6 o'clock arredi... groan" </div></div>
David used to get up a 3 a clack a mawning an de more im try fi ack quiet a de more nize im mek \0/
So my first tawt a mawning time was: SH!T!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Compray</div><div class="ubbcode-body">If mi tell yuh dat, mi woulda haffi kill yuh and since mi love Bre and mi pickney dem, mi nah badda tell yuh. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
A buck up mi buck up sinting dat mi was 'spose fi delete lang time ago. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
a wanda if your thoughst in the mornings is murder
oh lawd todey should be holiday i need a vac-kay from work [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70392-silly.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-sleeping.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: B_P</div><div class="ubbcode-body">Mi firs thought: Lawd mi anaconda stiff lakka wha. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] </div></div>
maybe you've got a HEARTon. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Annshan2</div><div class="ubbcode-body">oh lawd todey should be holiday i need a vac-kay from work [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70392-silly.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-sleeping.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif[/img] this morning right after giving thanks it was "can I get another hour please"