Re: A wha, me too ugly fi yuh?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Nylah</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: natJazz</div><div class="ubbcode-body">ugly people need love too... </div></div>
BOAL [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
but natJazz, you made a good point above - sometimes a guy that we may not be instantly attracted to in the beginning begins to grow on you because of other qualities like intellect, wit, and kindness.
all of a sudden, Mr UglyMan isnt so ugly anymore. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]
</div></div>Lie u a tell [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] him ugly same way...yuh juss learn fi ovalook it.
Same ting fi smaddy weh look good, den u might get fi know dem an dem attitude/personality stinks an den dem start LOOK ugly to yuh..
*BOAL* - [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] well yes - den nuh dat we seh...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Empress_Nylah</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: natJazz</div><div class="ubbcode-body">ugly people need love too... </div></div>
BOAL [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
but natJazz, you made a good point above - sometimes a guy that we may not be instantly attracted to in the beginning begins to grow on you because of other qualities like intellect, wit, and kindness.
all of a sudden, Mr UglyMan isnt so ugly anymore. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]
</div></div>Lie u a tell [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] him ugly same way...yuh juss learn fi ovalook it.
Same ting fi smaddy weh look good, den u might get fi know dem an dem attitude/personality stinks an den dem start LOOK ugly to yuh..
*BOAL* - [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] well yes - den nuh dat we seh...