do you ever wonder about someone from your past.....that perhaps you dated once or twice and it just never went anywhere?
Woulda, Shoulda, Coulda.......
Re: Woulda, Shoulda, Coulda.......
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TanyaZeen</div><div class="ubbcode-body">do you ever wonder about someone from your past.....that perhaps you dated once or twice and it just never went anywhere?</div></div>
<span style="color: #CC0000">hell to di NO!</span> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
besides, the list of those yet unseen doesn't leave adequate time for any re-visits [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsKurlie</div><div class="ubbcode-body">is sumady you let go wey you want back Tanya? </div></div>Not really like that, mi mind run pan smaddy from mi HS days weh did check mi but due to tings an time it neva pan out. dem him leff goh a farrin fi school an after a time wi lose track. So now mi juss a wonder how him turn out as a man yu know [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Never really did much dating [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
might be one or 2 weh mi wonda bout but not fi deh wid dem or date them again. Jus fi si wah dem a gwaan wid since den
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TanyaZeen</div><div class="ubbcode-body">do you ever wonder about someone from your past.....that perhaps you dated once or twice and it just never went anywhere?
the guy i'm seeing now i've known for embarrassed to say how many years. he would come over, we'd share a few beers and laffs and that was it. then we [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TanyaZeen</div><div class="ubbcode-body">do you ever wonder about someone from your past.....that perhaps you dated once or twice and it just never went anywhere?
yup
No. Nat enny more bredda. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img] Di lass time mi guh dig up smaddy juss fi fine hout sey him did juss dead. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
No wanda mi mine didda run pan him suh much.
Yeah...dismissed some really nice guys because I was stupid. The one who told me that the more he tried to hate me, the more he loved me is hanging around again. Will see.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Freaky_Gen</div><div class="ubbcode-body">NAW. mi nuh recycle man suh nuh mek sense mi think bout him eeda mek him guh a landfill. </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
nope.. but from time to time mi mind run cross mi exes but google is a thing whe mi can see what dem up to and no haffi call anyone [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
never do much dating?
There was a gyal inna HS weh mi did like. never get a chance since back then girls was into the "Dallas" man dem. linked wid har couple years ago and all she woulda get is a wuk. nuttin else. different vibes, different times.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">do you ever wonder about someone from your past.....that perhaps you dated once or twice and it just never went anywhere?</div></div>
Oh, saw the title and thought it was about Brian McKnight's song with a similar name. Carry on [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img]aka ChurchDude. I want that moniker back! Until then....
"Sometimes you have to let go to see if there was anything worth holding on to" ~ Anon