So, yuh mek yuh living will. Yuh dead-leff will, and yuh instructions on how fi deal wid dis and dat.
If yuh single, maybe someone in your family will take care of the arrangements. Does your plan of action include telling yuh BFF fi go inna di night stand draw and dispose of di items in the velvet bag fore yuh modda or yuh auntie fine dem? Or yuh juss figgah yuh wi dead and gone suh it nuh mattah if dem fine out say yuh was a freak in life?
BTW, this also includes clearing out any costumes or contraptions outta di closet. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
I suppose if yuh marrid, yuh mite have some items yuh spouse don't know about..so dis might apply as well.
If yuh single, maybe someone in your family will take care of the arrangements. Does your plan of action include telling yuh BFF fi go inna di night stand draw and dispose of di items in the velvet bag fore yuh modda or yuh auntie fine dem? Or yuh juss figgah yuh wi dead and gone suh it nuh mattah if dem fine out say yuh was a freak in life?
BTW, this also includes clearing out any costumes or contraptions outta di closet. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
I suppose if yuh marrid, yuh mite have some items yuh spouse don't know about..so dis might apply as well.