afta unno spend x amount ayears a university, then toil fi daces pon di 9-5.. whats unno opinion on this peice?
.. question fi DI WOmen AGAIN
Re: .. question fi DI WOmen AGAIN
To each his own. At the end of the day it's all about what you love doing and if you have pride in it. She seems to be happy. There are times when I look at my check and i'm like what da ______, but then again I wouldn't be proud as she is if I did her job. The money wouldn't be worth it if I felt dirty making it.
An when she retire at 29, anno only di business ago retire. 'Ar ASSets will too. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Phatty</div><div class="ubbcode-body">To each his own. At the end of the day it's all about what you love doing and if you have pride in it. She seems to be happy. There are times when I look at my check and i'm like what da ______, but then again I wouldn't be proud as she is if I did her job. The money wouldn't be worth it if I felt dirty making it.
An when she retire at 29, anno only di business ago retire. 'Ar ASSets will too. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
mi see yuh point, but when mi a watch har, di gears start turn inna mi head, and mi start think.. "a wanda if di male version a dat woulda be as lucrative?? maybe mi shoulda think back inna di younger days fi hold onto a Sugga mama"
cause chus mi, dis whole working fi a living thing/ is a Really a human sacrafice.
A mean, what percent a people would voluntarily get up each day, leave dem loved ones and guh duh the work they do?
If they had an option to NOT goto work and still make the money they do, would they go to work?
Wi 'whore' out wiselves fi 15/20/30/40/50/80/100 bucks an hour anyhow (if any female deh yah a earn more dan 100 an hour.. call mi)
Get all kinda stress related ilness on the job, and nuff dead leff it.
Perfec example.. y mi up at 1:30AM inna di mawning? Cause mi waan post pon ja.com?
Naah.. mi on 24 oncall this week, and from 11:00 as mi a sekkle inna mi bed, a dem dat call mi pon di "HELL CALL" phone and mi been wukin wid some people inna australia whey screw up dem environment since...
right about now $3000 an hour from a suga mama fi just chat and change har oil sounds good..
I'm not even going to deny it. If a rich man come to me and seh 'you don't have to work unless you want to.' I sure will quit my job I can make more staying at home wit my rich man [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img]