<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Phatty</div><div class="ubbcode-body">date or have sex with an American woman. Do you expect her to do certain things that you will not expect with a Jamaican woman?
Women same question only replace all the "women" wid "men"? </div></div>
Yu know mi did juss a talk to a bredrin an him mek mi know seh him noh nyam undah table wid him Jamaican girlfren an baby madda of 14 years weh him live wid BUT him do it wid di "outside" oooman dem.....[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
as Bizi love seh of late "what a praykay" [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
ole two face man dem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
Neva dated an American man and all mi chances gawn. Mi pawshal tuh yaad man suh mi cyaan ansa dis question honestly.
However, I will say this Phatty, when it comes to sex it is important that you are intune with the person enough to know what is to be and not to be expected BEFORE the act, just in general conversation, you can bring it up. There was a recent article on http://www.cnn.com which quoted an alarming number of sexless marriages/relationships.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TanyaZeen</div><div class="ubbcode-body">Yu know mi did juss a talk to a bredrin an him mek mi know seh him noh nyam undah table wid him Jamaican girlfren an baby madda of 14 years weh him live wid BUT him do it wid di "outside" oooman dem.....[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Tanya, who yuh a set di blame pan, mi not condoning nutt'n nor is mi upholding anything here, but mi hear dis awgiment before not only about the under the table eating thing but also different positions weh di wifey nah guh try an di ooman a road will.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Phatty</div><div class="ubbcode-body">date or have sex with an American woman. Do you expect her to do certain things that you will not expect with a Jamaican woman?
Women same question only replace all the "women" wid "men"? </div></div>
no, caz di same quality/points of compatibility me'eda look fah inna di jamaican man are the same i'd look for in the american man. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img]
Yes,I would expect an american woman to get in the wet patch,but I wouldnt ask a Jamaican woman that in case she bax mi dung.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">Mi expect say de yankee man wi offer and volunteer fi do it alone, even from the 1st meeting. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/hungry.gif[/img]
Mi expeck say de yaad man wi say him nuh dweet an dem slip go dung deh anyways [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] how him gwine slip, dat is too far fi a slip dat is a slide.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">de pwint is dat de frigga reach dung deh dowe [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
marie is removin harself dung tuh di church forum for demyah tings yah too hot fi mi. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">de pwint is dat de frigga reach dung deh dowe [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
lets be honest,..a nuff man reach dung deh aftah de ooman push dem head dung deh.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Newtral</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">de pwint is dat de frigga reach dung deh dowe [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
lets be honest,..a nuff man reach dung deh aftah de ooman push dem head dung deh. </div></div>nope...naw force nuhbaddi fi do nutten dem doan want to [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]caw mi nuh waan nuhbaddi try dat wid mi
dem reach dung deh caw dem like dweet an juss a front ..bout badman nuh bow [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahnahnay.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.