Do you find women with high sex drives appealing? I know of some men who are actually scared of some women because of their everlasting want of the conda...they find it abnormal and somehow they think that only men should desire sex that often...I think they are just scared that they can't keep the Energizer Bunny going that long, worse afta dem reach dem mid 30's [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img] what say unoo [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Question for the men
Re: Question for the men
a woman who all she want is to get hers off with a high sex driving is boring. a woman with a high sex drive and know/love to please har man and is freak......mi raaada dem.
some gyal jus waa have sex fi please demself.
tek it out and ride it babie...jus nuh get pregnant.
Sound to me like Hot Puss lives up to her name! No such thing as too much enthusiasm. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_29</div><div class="ubbcode-body">I hate men who can't keep up......just thought I'd add that. </div></div>
those are the ones who are always telling yu how much of a champian dem is too. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70390-shhh.gif[/img] delusional _______s [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body"> waiting to see if any pon di board would really come in here and admit it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/dance01.gif[/img] </div></div>
admit what???
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SPENGdon</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body"> waiting to see if any pon di board would really come in here and admit it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/dance01.gif[/img] </div></div>
admit what??? </div></div>
ehmm read the original post
a suh u memory bad? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/dance01.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_29</div><div class="ubbcode-body">I hate men who can't keep up......just thought I'd add that. </div></div>
those are the ones who are always telling yu how much of a champian dem is too. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70390-shhh.gif[/img] delusional _______s [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] </div></div>
Dat is so troo. Bout dem ago do dis an dat to yu....an wen di time cum, dem drap ah sleep like baby afta dem bokkle [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_29</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_29</div><div class="ubbcode-body">I hate men who can't keep up......just thought I'd add that. </div></div>
those are the ones who are always telling yu how much of a champian dem is too. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70390-shhh.gif[/img] delusional _______s [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] </div></div>
Dat is so troo. Bout dem ago do dis an dat to yu....an wen di time cum, dem drap ah sleep like baby afta dem bokkle [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/proud_jamaica.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: B_P</div><div class="ubbcode-body">I have no problem with women like that. They just have to understand that if you are bexed wid dem, di rooks caan get a likkle ruff. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]