in your next marriage ceremony...?
What role would you have your ex-husband play...
Re: What role would you have your ex-husband play...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Shandra</div><div class="ubbcode-body">in your next marriage ceremony...? </div></div>
but wat could he be doing dere in de fust place [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
<span style='font-size: 8pt'>anyway him wouda be de tablecloth</span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: gullygirl</div><div class="ubbcode-body">The give-away-person..
step aside now, another man wants to take over.. </div></div>
2 funny
none wey im a do deh
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Shandra</div><div class="ubbcode-body">in your next marriage ceremony...? </div></div>Depends on how the divorce went and if we current relationship good an wedda wi have pikney or not..
de biggest role him woodan get is as guest
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: St_Bess</div><div class="ubbcode-body">NONE- unless he wants to pay for the wedding. </div></div>a dat mi did a tink to bankroll [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img]
At least oonu sound sane.
Heard of a lady who had her ex-husband give the toast to har...di bride...[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
How can dat werk?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Shandra</div><div class="ubbcode-body">At least oonu sound sane.
Heard of a lady who had her ex-husband give the toast to har...di bride...[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
How can dat werk? </div></div>
wi mussi gaw ah di same weddin den, cah mi attend dis weddin fi one ah di current mr ilp work smaddy ahn di bride was toasted by har ex-hubby. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] everybody inna di reception just a clear dem throat sake ah how it did awkward.