<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Twiny</div><div class="ubbcode-body">u dangerous ... mi no tell him no lie ...ummmm unless is lie of omission mi tell him the part weh him can hear. </div></div>
lawks man mi mean mi mind just twist ie alittle [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: KingaLing</div><div class="ubbcode-body">if unu was doing wah unu supposed to do unu woulda affi a kip secret. </div></div>
look who a tawk [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Mi granny woudah seh...fowl mouth, kill fowl [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img](ah really di addah name fi rooster - but di mahdaratah wud not allow dat word)...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Zeko</div><div class="ubbcode-body">Mi granny woudah seh...fowl mouth, kill fowl [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img](ah really di addah name fi rooster - but di mahdaratah wud not allow dat word)... </div></div>
if yu nuh awsk mi yu nah get a ting outta mi....but if yu bruk yu mout cawna fi awsk mi...mi nah tell nuh lie mi nuh bizniss foofa feelins waan ben...an all if yuh tell mi a lie... yuh betta oan eben open yu mout an tell mi di sky blue cah mi check di res a di day.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Annshan2</div><div class="ubbcode-body">I know alot of women that think they should tell their S/O everything...and I mean everything...
I don't mind being asked things, i'll be upfront...but ME offering the info just like that, AIN'T GONNA HAPPEN...is not everything yuh must tell..
Some things fi go to yuh grave with you.
dO YOU THINK it's better to tell all, or SHET YUH MOUTH, when it comes to certain things! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Di fish dat kipp him mout shet, neva get caught. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] Mi live by dat. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Twiny</div><div class="ubbcode-body">u dangerous ... mi no tell him no lie ...ummmm unless is lie of omission mi tell him the part weh him can hear. </div></div>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.