u know wat mi notice around here (my work) is dat di menz dem galang like seh dem too good fi ansa phone. we been juggle no receptionist/ ediot temps for the past two weeks now and dese men i tell u.....
dere are only 2 1/2 women in dis office. me, the senior accountant and a part-time admin girl. now, if di admin girl is here and dere is no rececptionist, she will sit at the front and ansa di phones etc. wen she no deh yah eida mi and di odda ooman will ansa di phones from our office and di front desk left unattende. hardly no baddy but courier come in here neways.
my beef is dis...every office have a phone and di settings can be changed so dat outside incoming calls can go directly to ur line....dese men in here u tink dem would even agree fi just ansa phone wen smaddy gane a bathroom....no mi dere. dem cyan do it. one tell mi seh him too shy. lol. mi want shat him a bax but him tripple my likkle size so me hole me peace.
now dis dyam temp supposed to deh yah from how lang all now she cyan reach.
dere are only 2 1/2 women in dis office. me, the senior accountant and a part-time admin girl. now, if di admin girl is here and dere is no rececptionist, she will sit at the front and ansa di phones etc. wen she no deh yah eida mi and di odda ooman will ansa di phones from our office and di front desk left unattende. hardly no baddy but courier come in here neways.
my beef is dis...every office have a phone and di settings can be changed so dat outside incoming calls can go directly to ur line....dese men in here u tink dem would even agree fi just ansa phone wen smaddy gane a bathroom....no mi dere. dem cyan do it. one tell mi seh him too shy. lol. mi want shat him a bax but him tripple my likkle size so me hole me peace.
now dis dyam temp supposed to deh yah from how lang all now she cyan reach.