<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tek_weh_yuhself</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">lol..technician at me day spa was juss chatting bout women who nu du nutten to dem foot all winta..den come een an expect dem fe work miracles in a half hour expresss pedi.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
every time mi guh a dat place mi lass [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] mi come outa the train and lose all sense of direction \0/
mi swear the last time seh mi nah guh back enuh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] but the price suh reasonable. by the way mi realize seh the only person in that place weh know wah dem a do is the person you did recomend (sp)
yeah man she's great..an good convo..me seh she have be rolling with har stories bout har 'bad gal" life in kingston [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tek_weh_yuhself</div><div class="ubbcode-body">unnu weh sleep inna socks (like miself sometimes) mi hope is after unnu "sessions" and not during [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] I sooooo needed this laugh at this moment!
Tanks
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tek_weh_yuhself</div><div class="ubbcode-body">unnu weh sleep inna socks (like miself sometimes) mi hope is after unnu "sessions" and not during [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] </div></div>
the socks are an aphrodisiac [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img]
u just put on the socks when u putting on the tie head and big draws...which is hopefully after as well [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
well socks enhances di mood [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img]
di current mr ilp likes to feel soft foots run cross di back of im calves during wi sessions. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
<span style='font-size: 8pt'>at least is suh im tell mi</span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tek_weh_yuhself</div><div class="ubbcode-body">unnu weh sleep inna socks (like miself sometimes) mi hope is after unnu "sessions" and not during [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] </div></div>
the socks are an aphrodisiac [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img]
u just put on the socks when u putting on the tie head and big draws...which is hopefully after as well [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
yep.. except mi noh do de tie head [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ILP_Again</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tek_weh_yuhself</div><div class="ubbcode-body">unnu weh sleep inna socks (like miself sometimes) mi hope is after unnu "sessions" and not during [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] </div></div>
well socks enhances di mood [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img]
di current mr ilp likes to feel soft foots run cross di back of im calves during wi sessions. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
<span style='font-size: 8pt'>at least is suh im tell mi</span> </div></div>Ditto an pon de shoulda to [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]
an de tie head is part a de props..weh him can juss pull off an fling one side wen him ready [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.