<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_2d_galaxy</div><div class="ubbcode-body">Yuh is a terrible man fi cause dis ooman all de grief weh yuh claim u do [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
den him have a nerve fi get bex and fling out figgarine...man yu si [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
BOAL. I was thinking that but mi neva waan say nutten in case him waan go get bex wid de ooman again [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
shi lucky seh shi neva guh flyin rite behind di dyam sittn... </div></div>
mi [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] fi har now...she soun delicate... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
but yu cudden hangle me...awks anybody...I will sail piece a furniture atta yu arse if yu get mi madd!!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
shi lucky seh shi neva guh flyin rite behind di dyam sittn... </div></div>
mi [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] fi har now...she soun delicate... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img]
but yu cudden hangle me...awks anybody...I will sail piece a furniture atta yu arse if yu get mi madd!!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] </div></div>
shi delicate yes....but shi have a tempa an shi full a mout, suh yuh haffi fraid fi ar... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Can you all kindly start a new thread or PM and stop derailin my thread? Thank you very much [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.