From the Gleaner's Caption This
Re: From the Gleaner's Caption This
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BlackStar</div><div class="ubbcode-body">
"I'm in love with a man nearly twice my age"
"I need a fat girl tonight"7/5th of all people do not understand fractions.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BlackStar</div><div class="ubbcode-body">
He: How come deh Mento beat so fast?
She: You foot big yes, but mine mi toe.If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BlackStar</div><div class="ubbcode-body">
"I'm in love with a man nearly twice my age"
"I need a fat girl tonight"
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">dis mouse a go mash up dis dolla bread...a-oh </div></div>
That's the first thing that came to mind: how him fava "mouse pan a wan dalla bread".
Is that from the tune "Solderin ah wah di young gal want, solderin..." (or something like that)?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BlackStar</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">dis mouse a go mash up dis dolla bread...a-oh </div></div>
That's the first thing that came to mind: how him fava "mouse pan a wan dalla bread".
Is that from the tune "Solderin ah wah di young gal want, solderin..." (or something like that)?
truthfully, i grow hearing people use it juss so fi describe disparity in couple's sizes..wedda weight wise r height wise...we did ha a postman who was barely 5 ft an him ride a bike an him woman was bought 6'1, no exaggeration...she worked at di bakery an a evening time wen him knock off from post office an she knock off from di bakery an him pick har up pon di bike...an one day dis ole lady mi deh beside , seh, "koo da mouse deh wid him one dolla bread' an i nearly wet miself wid laff...an afta dat , is like mi hear it more an more especially wen mi use fi sneak an go dance...u know a likkle man wid a fat ting a rentatile ...ah my people..dem describe tings wid style an fashion mi a tell u.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">dats dyaammm disgusting, and she have de nerve fe have on high heels~~
</div></div> what's wrong with her shoes?
nutten no wrang wid har shoes, as a matter of fact I like her shoes, is just that dem hise har up higher, maybe if she did have on flats, she wudden look so choopid~~
den again, a pants or some leggings is really whats missing, so flats maybe wudden even help~
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_body</div><div class="ubbcode-body">what's wrong with her shoes? </div></div>
they're not fitted properly, nor were they made for the type of feet she has.
see how the shoe gaps? i don't even know she can walk, but less dance in them shoes.