Re: Flat Irons
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsJazz</div><div class="ubbcode-body">As long as yuh put treatment inna yuh hair regular an trim de ends de flat iron nah go dweet nutten.
my hair is very healthy. </div></div>
yes. everybody hair diff....i damaged mine a couple years back wid di curling iron bizness and a couple years after that wid di flat iron ..suh i know that mine doan tek to the "direct heat" thing too good.
pepper hair mighta strong n ting...suh she doan have nuttin to worry bout. </div></div>
wat mine doan tek to is the coloring - that dry out mi hair an mek it brittle... I swear never to color mine agen and I have only done it twice...
but I don;t flat iron mine every day - sometimes I wet set it and wear it very wavy... and moas days it inna wan bun... - still the flat irons have come a long way and they are not that damaging now as when dem first lan
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: coolbeans</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsJazz</div><div class="ubbcode-body">As long as yuh put treatment inna yuh hair regular an trim de ends de flat iron nah go dweet nutten.
my hair is very healthy. </div></div>
yes. everybody hair diff....i damaged mine a couple years back wid di curling iron bizness and a couple years after that wid di flat iron ..suh i know that mine doan tek to the "direct heat" thing too good.
pepper hair mighta strong n ting...suh she doan have nuttin to worry bout. </div></div>
wat mine doan tek to is the coloring - that dry out mi hair an mek it brittle... I swear never to color mine agen and I have only done it twice...
but I don;t flat iron mine every day - sometimes I wet set it and wear it very wavy... and moas days it inna wan bun... - still the flat irons have come a long way and they are not that damaging now as when dem first lan