ILP May you come here please?
Re: ILP May you come here please?
older bags? which older bagsmi nu have any older bags.
you recycle paper ahn bottles, ahn cans, ahn dem deh things...not hand bags.
<span style="font-style: italic">wonda if keyer trying fi tief weh one ah mi bags dem.... </span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: mILuvPortland</div><div class="ubbcode-body">older bags? which older bagsmi nu have any older bags.
<span style="font-style: italic">wonda if keyer trying fi tief weh one ah mi bags dem.... </span></div></div>
if you have bags all the while what you do with the ones you dont use anymore?
do you have a if i buy a new one i get rid of one concept?If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi_Build_Back</div><div class="ubbcode-body">LOL @ recycle bags...what a concept </div></div>
we recycle dem when we pull dem outa de back a de closet or give dem wehIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: mILuvPortland</div><div class="ubbcode-body">mi get one catalog inna mi mail tiddey ahn dis was in it...
it is on sale for $299.90 </div></div>
yu know yu cuddan start a college fund fi baby ILP wid all dem bag yu have?
*run gawn*
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia_Cat_O_Nine</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: mILuvPortland</div><div class="ubbcode-body">older bags? which older bagsmi nu have any older bags.
<span style="font-style: italic">wonda if keyer trying fi tief weh one ah mi bags dem.... </span></div></div>
do you have a if i buy a new one i get rid of one concept?</div></div>
mi use all ah mi handbags dem.
<span style="font-style: italic">mi not daht civic minded fi give weh mi handbags yet....</span>
but mi did just give weh one set of luggage cah mi juss get one next set. that count?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: mILuvPortland</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia_Cat_O_Nine</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: mILuvPortland</div><div class="ubbcode-body">older bags? which older bagsmi nu have any older bags.
do you have a if i buy a new one i get rid of one concept?</div></div>
mi use all ah mi handbags dem.
<span style="font-style: italic">mi not daht civic minded fi give weh mi handbags yet....</span>
but mi did just give weh one set of luggage cah mi juss get one next set. that count?</div></div>
luggage set dem count eena fi u collection?If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly_n_Belly</div><div class="ubbcode-body">yu know yu cuddan start a college fund fi baby ILP wid all dem bag yu have?
*run gawn*</div></div>
ummm...wait until you have di baby.
mi promise fi gi you one rhatid lick
yes, run gawn....