Re: Who designed Michelle Obama's dress for election night?
an i mentioned it di very nite up a GD....bwoy ,i am soooo unapprechinined...mi buss di discussion before di liberal press pik it up....mi tink seh X fi stawt pay mi cause is anooda one of mi scoops dat
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">Michelle wear plenty odda clothes whe meet people approval so low ar the red & black fi de night.. dem did a mourn Toots yet had to look festive </div></div>
Me agree dat fi di most part she does very well with her choices. I really hope she hires a stylist and doesn't end up wearing something like this again.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">And she doesn't have to wear clothes to show up her hips and butt....baby's got back! </div></div>
Beg yuh tell No-batty-havin-Seveen again deh fi mi... Dat is what will kip de Prez coming back... no cuban feem...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body">And she doesn't have to wear clothes to show up her hips and butt....baby's got back! </div></div>
Beg yuh tell No-batty-havin-Seveen again deh fi mi... Dat is what will kip de Prez coming back... no cuban feem... </div></div>
Yuh seeit.
She wi soon alright. She soon get one stylist. It look like she didn't have on pantyhose Tuesday night, and I have seen her several times dressed nice, but without the hose. I hope she changes that soon.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pepper</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">Michelle wear plenty odda clothes whe meet people approval so low ar the red & black fi de night.. dem did a mourn Toots yet had to look festive </div></div>
Me agree dat fi di most part she does very well with her choices. I really hope she hires a stylist and doesn't end up wearing something like this again.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">the black panels on the side are supposed to downplay any hippyness suh mi a wondah how dem notice hips
and yeah a higher heel would elongate but she already tall and she seem to prefer kitten heels </div></div>
wen she did tun fi walk awf di stage u could see an angle dat was not flattering...di panels ongle wuk if she facing fawud....afta dat, it was [censored] fi days...nutten wrong wid a big bumper but it blew di whole look of the dress....went from total flattering look to , har vs dress
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.