...mi go yawd and get one tatoo poh mi foot di odda day.Yesidey mawning mi go mek the hot wata beat directly pon it fi too long and now it a strip and a scratch di heck outta mi..is is normal to strip and scratch or is it because of the hot wata?
Tattoed ppl
Re: Tattoed ppl
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: B_P</div><div class="ubbcode-body">No yuh juss mashup di tattoo. Mi nuh tink yuh suppose tuh put hawt wata on it fi a while afta yuh gettie. </div></div>
tap talk so...you serious?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nylah</div><div class="ubbcode-body">
you dont watch any of those tattoo shows on TLC??
Why the HELL you put hot water and what is essentially an open wound.
put something anti-bacterial on it before your foot drop off
That's the worst case scenario but not completely out of the realm of possibility.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: B_P</div><div class="ubbcode-body">Nuh worries Mrs. Dem caan clone yuh a new foot from gum cells these days so everyting criss.

Kurlie, you cute but chupid
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nylah</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: B_P</div><div class="ubbcode-body">Nuh worries Mrs. Dem caan clone yuh a new foot from gum cells these days so everyting criss.

Kurlie, you cute but chupid
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nylah</div><div class="ubbcode-body">
you dont watch any of those tattoo shows on TLC??
Why the HELL you put hot water and what is essentially an open wound.
put something anti-bacterial on it before your foot drop off
wat ah boof
why would u do that? de ppl dem neva tell u fi kip de tat away from wata